""

Daştan aday adaylık başvurusunu yaptı « Yeniufuk Gazetesi

19 Nisan 2024 - 18:41

Daştan aday adaylık başvurusunu yaptı

Yozgat’ın Akdağmadeni İlçesinde 3 dönemdir Belediye Başkanlığı görevini başarılı bir şekilde sürdüren ve önceki gün düzenlediği basın toplantısı ile istifa ettiğini duyurarak AK Parti Milletvekilliği aday adaylığını açıklayan Suphi Daştan, bugün AK Parti Yozgat İl Başkanlığına gelerek adaylık başvurusunu yaptı.

Daştan aday adaylık başvurusunu yaptı
Son Güncelleme :

30 Nisan 2018 - 7:00

Akdağmadeni’nden yoğun bir katılımla adaylık başvurusu için AK Parti il binasına gelen Suphi Daştan, adaylık başvurusunu AK Parti Yozgat İl Başkanı Celal Köse’ye teslim etti.
Daştan, burada yaptığı açıklamasında 3 dönemdir belediye başkanlığı görevini sürdürdüğünü belirterek şunları söyledi:AK Partinin, Sayın Cumhurbaşkanımızın bir neferi olarak 2002 yılında çıktığımız bu hizmet yolculuğunda, partimin aday göstermesi, halkımızın desteği ile memleketimde 3 dönem belediye başkanlığı görevi yaptım. 14 yıldır Sayın Cumhurbaşkanımızın izinde, Sayın Bakanımızın büyük destekleriyle AK Parti Belediyeciliğine yakışır şekilde hizmet etme çabası içinde olduk. Öncelikle ilime, ilçeme, halkıma hizmet etme şansını beni aday ederek, bana verdikleri için huzurlarınızda öncelikle sayın Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız olmak üzere, Sayın Bakanıma ve Partime çok teşekkür ederim.”
DOĞDUĞUM
GÜNDEN BERİ
YOZGAT’TA
YAŞIYORUM
“Ben doğduğum günden bu tarafa Yozgat’ta yaşıyorum.” diyen Daştan, “ Bildiğiniz üzere 34 yıllık bir siyasi geçmişin var. Bununla birlikte 40 yıllık ticari hayatı olan bir kişiyim. Ben bütün yatırımlarını iline yapmış, ilin ekonomisine, istihdamına katkı sağlamak amacıyla iş yerlerim hala ilimizin en fazla istihdam sağlayan işletmeleri içerisindedir. Siyasi ve ticari hayatım hep Yozgat’ta oldu. Yozgat için Yozgatlı için çalışma gayreti içinde oldum. Yozgat’ı en iyi bilen insanlardan biriyimdir. Yozgat’a hizmet etmek bizim için kutsal bir görevdir. Bu yüzden bu göreve talip oldum. Siyasi ve ticari hayatımdaki tecrübelerimle, Sayın Cumhurbaşkanımızın, liderimizin bir neferi olmak için, liderimizin 2023, 2053,2071 vizyonlarını yakalamak için, ilimizi ve ülkemizi müreffeh seviyelere taşımak için, ülkemizin harici ve dahili bütün düşmanlarına karşı çelik gibi sağlam durmak için, bu kutlu davada milletin gönül rızasını kazanmak için, memleketimize karşı hizmet borcumuzu ödemek için 24 Haziran 2018 tarihinde yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçiminde Ak Parti Yozgat Milletvekilliği aday adaylığımı açıklıyor katılan herkese teşekkür ediyorum.”diye konuştu.
İl Başkanı Celal Köse’de Daştan’a hayırlı olsun dileklerinde bulunarak, Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimin önemine değindi. Başkan Köse, “İlimiz ve ülkemiz için önemli bir seçim süreci yaşayacağız. Burada ben sen değil biz olarak, Sayın Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a en güzel desteği ilimizin çıtasını daha yukarı taşıyarak bu seçimde ilk 3’e girerek göstermeliyiz. Ben buna yürekten inanıyorum. Hep birlikte teşkilatımızın bütün kademeleriyle bunu başaracağımıza eminim.”dedi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.