""

Demirel: Biz halkımıza, halkımız bize güveniyor « Yeniufuk Gazetesi

20 Nisan 2024 - 02:39

Demirel: Biz halkımıza, halkımız bize güveniyor

Saadet Partisi (SP) Yozgat Milletvekili Adayı Mehmet Demirel, 24 Haziran seçimleri için vatandaşların Saadet Partisi’ne, kendilerinin de vatandaşlara güvendiğini söyledi.

Demirel: Biz halkımıza, halkımız bize güveniyor
Son Güncelleme :

02 Haziran 2018 - 7:00

Saadet Partisi Yozgat Milletvekili adayları, Mehmet Demirel, Ziya Koçak, Ali Yurt, İrfan Taşkın ve beraberinde eski İl Başkanı Ali İhsan Çelikkaya ve partililer ile birlikte gazetemiz Yeniufuk’u ziyaret etti.
Ziyarette Genel Yayın Yönetmenimiz Ferhat Özer’e seçim çalışmalarını değerlendiren Saadet Partili milletvekili adayları, 24 Haziran’da Yozgat ve Türkiye genelinde partilerinin sandıktan büyük destekle çıkacağını belirttiler.
Vatandaşların Saadet Partisine güvendiğini ifade eden SP Yozgat Milletvekili Adayı Mehmet Demirel, “Yozgat’ımız ve ülkemizin Saadet Partisi’ne ihtiyacı var. Merhum Genel Başkanımız Sayın Erbakan döneminde ekonomimiz altın çağını yaşıyordu. Ülkemizde çalışan işçi, memur, emeklisi, hala o dönemde verilen zamlarla bugünleri yaşayabiliyorlar. Şuan tarımda, sanayide, eğitimde her şeyde geri kaldık. Ülkemiz kendi kendine yeten dünyadaki 7 ülkeden biri iken bugün her şeyimizi ithal eder duruma geldik. Bunların sona ermesi ülkemizin refaha huzura kavuşması için Saadet Partisine ihtiyacı var. 24 Haziran’da Yozgat’ımızın ve ülkemizin geleceği için bu seçimlerde vatandaşlarımızdan oylarını Saadet’e vermelerini istiyoruz.”diye konuştu.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.