""

Demirel: Ülkemiz yeni yönetim şekline geçmiştir « Yeniufuk Gazetesi

27 Nisan 2024 - 01:36

Demirel: Ülkemiz yeni yönetim şekline geçmiştir

Makine Mühendisler Odası (MMO) Yozgat İl Temsilcisi Tahir Demirel, 24 Haziran seçimlerinin ardından Türkiye’nin yeni yönetim şekline geçtiğini söyledi.

Demirel: Ülkemiz yeni  yönetim şekline geçmiştir
Son Güncelleme :

28 Haziran 2018 - 7:00

MMO İl Temsilcisi Tahir Demirel, yaptığı yazılı açıklamada seçim sonuçlarının ülke açısından hayırlı olması dileklerinde bulundu.
Demirel, açıklamasında şunları kaydetti: “Evet bir seçimi daha geride bıraktık. Seçim sonuçları önce gönül coğrafyamız İslam Coğrafyasına, sonra Ülkemize, şehrimize, son olarak da partimiz ve şahsımıza hayırlı olsun.Umarım seçim sonuçlarından her kesim objektif olarak kendine bir pay çıkarmıştır. Çünkü zaman çok hızlı bir şekilde ilerlemektedir. Erken bir seçim olmaz ise dokuz ay sonra Yerel Seçimler gerçekleşecektir.
Seçim süreci ülkemiz ve şehrimizde tasvip etmediğimiz birkaç sivri, kırıcı söylem ve tutumlar dışında sessiz ve sükunet içinde, ama bir o kadarda dinamik bir şekilde gerçekleşmiştir.Artık seçim sürecinde bugün ‘koyun’ deyip yarın yan yana geleceğimiz, ‘ayyaş’ ya da ‘molla’ diye isimlendirip birlikte olacağımız, ‘ahmak’ deyip fikir alış verişinde bulunacağımız insanları, ayrıştırmanın bir öneminin olmadığını artık idrak etmeliyiz.
Ülkemiz hassas ve sıkıntılı bir süreçten geçmektedir. Yeni bir yönetim şekline geçmiştir. Türk – İslam Medeniyeti’nin fertleri olarak bizler kardeşliğimizin hukukunu bozmadan, farklılıklarımızı zenginlik kabul ederek, birlikteliğimizi dünden daha güçlendirerek dost ve düşmana karşı artırmalıyız.
Bizler çok güçlü olmak zorundayız. Ancak bir ve beraber olduğumuz gün mikroda Şehrimizin ve ülkemizin, makro da Gönül Coğrafyamızın ilerlemesine ve gelişmesine katkı sağlayabiliriz. Bunun için kişisel hesaplardan kurtulup ‘Önce Ülkem ve Milletim Sonra Partim ve Ben’ desturunda olmalıyız. 24 Haziran Seçimlerinde önce şehrimizden vekilimiz olarak seçilen Sayın Bekir Bozdağ, Yusuf Başer, İbrahim Ethem Sadef ve Ali Keven beylere sonra meclisi oluşturacak diğer milletvekillerine hayırlı olsun dileklerimi sunuyor, Yozgat adına her yerde birlikte iri ve diri bir hizmet anlayışında olmalarını, hükümet nezdinde yapılacak her türlü yatırımları şehrimize kazandırmalarını temenni ediyorum.”

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.