""

DEVA Sorgun’da sahaya indi « Yeniufuk Gazetesi

26 Nisan 2024 - 12:52

DEVA Sorgun’da sahaya indi

2020 yılının Ekim ayı içerisinde İl Başkanı İsmail Yılmaz yönetiminde Yozgat’ta teşkilatlanma sürecini tamamlayan Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA), saha çalışmalarına Sorgun’da devam ediyor.

DEVA Sorgun’da sahaya indi
Son Güncelleme :

31 Mart 2021 - 9:47

Deva Partisi Yozgat İl ve Sorgun İlçe teşkilatı, Deva Partisi Yozgat Bölge Koordinatörü ve Parti Kurucu Üyesi Sedat Kadıoğlu’nun da katılımıyla Sorgun’da esnaf ziyaretinde bulundu. Ziyaret programı sonrası bir açıklama yapan DEVA Partisi İl Başkanı İsmail Yılmaz “Deva Partisi Yozgat Bölge Koordinatörü Sedat Kadıoğlu’nun katımları ile bugün Sorgun ilçemizdeyiz. Esnaf kardeşlerimizi ziyaret ederek, Genel Başkanımız Sayın Ali Babacan’ın selamlarını ilettik. Esnafımızın sıkıntılarını ve taleplerini dinledik. Her zaman sahada çalışmalarımıza devam edeceğiz. Partimize ve Sayın Genel Başkanımıza teveccühlerinden dolayı tüm Sorgunlu hemşerilerimize teşekkür ederiz” ifadelerini kullandı.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.