""

Devlet millet bayramlaştı « Yeniufuk Gazetesi

20 Nisan 2024 - 08:50

Devlet millet bayramlaştı

Ramazan Bayramı dolayısı ile Yozgat Valiliği Fuaye Salonunda halkında kıtılımı ile bayramlaşma programı düzenlendi.

Devlet millet bayramlaştı
Son Güncelleme :

18 Haziran 2018 - 7:00

Programa Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, Vali Kemal Yurtnaç, Yozgat Milletvekilleri, Eski Tarım Köy İşleri ve Maliye Bakanı Lütfullah Kayalar, siyasi parti temsilcileri, kurum ve daire müdürleri ile vatandaşlar katıldı.
Valilikte gerçekleşen bayramlaşmanın ardından, Vali Kemal Yurtnaç beraberinde Yozgat Milletvekilleri Yusuf Başer ve Ertuğrul Soysal ile birlikte rehabilitasyon merkezini ziyaret ederek burada kalanlarla ve personel ile bayramlaştı.
YAŞLILAR
UNUTULMADI
Rehabilitasyon merkezinde ki bayramlaşmanın ardından Alparslan Türkeş Huzurevine geçen heyet, yaşlıların elini öpüp bayramlarını tebrik etti.
HEM BAYRAM HEM GEÇMİŞ OLSUN
ZİYARETİ
Bayramlaşma programı kapsamında Yozgat Şehir Hastanesini ziyaret eden Vali Kemal Yurtnaç, Yozgat Milletvekilleri Yusuf Başer ve Ertuğrul Soysal hastaları ziyaret ederek hem bayramlarını kutladı hem de geçmiş olsun dileklerini ilettiler.
POLİS VE ASKERLERİN BAYRAMI KUTLANDI
Hastane ziyaretinin ardından Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, Vali Kemal Yurtnaç, Yozgat Milletvekilleri Yusuf Başer ve Ertuğrul Soysal önce Polis Evinde polislerin bayramını kutladı. Burada polislerle bir süre sohbet eden heyet daha sonra İl Jandarma Komutanlığına geçerek burada görev yapan askeri personel ve vatani görevini yapan erlerin Ramazan Bayramlarını tebrik ettiler.
Daha sonra Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, Vali Kemal Yurtnaç ve beraberindekiler Hakkari’de PKK’lı teröristlerin patlayıcı yüklü araçla gerçekleştirdiği saldırıda şehit düşen polis memuru Abdullah Bozkurt’un babası Hüseyin ve annesi Satı Bozkurt ile 15 Temmuz Gazisi Muammer Erkaya’yı evlerinde ziyaret etti.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.