""

Dış cephe kaplaması koptu bir çocuk yaralandı « Yeniufuk Gazetesi

28 Mart 2024 - 14:18

Dış cephe kaplaması koptu bir çocuk yaralandı

Yenifakılı’da önceki gün şiddetli rüzgar nedeniyle bir binanın dış cephe kaplaması koptu, kopan parçalar bir çocuğun üzerine düşerek yaralanmasına neden oldu.

Dış cephe kaplaması  koptu bir çocuk yaralandı
Son Güncelleme :

10 Mayıs 2018 - 7:00

Önceki gün Akşam saatlerinde meydana gelen olayda Yenifakılı ilçesinde şiddetli rüzgar bir binada hasara yol açtı. Rüzgarın etkisiyle binanın dış cephe kaplaması büyük bir gürültüyle koparak döküldü. Yıkılan malzemelerin altında kalan bir çocuk kopan parçaların altında kaldı. Çevredekilerin yardımıyla kurtarılan çocuk olay yerine gelen ambulansla Yenifakılı Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak, burada yapılan ilk müdahalesinin ardından Yozgat Şehir Hastanesi’ne sevk edildi. Yaralı çocuğun durumunun iyi olduğu öğrenildi. Ayrıca kopan parçalardan bir otomobil de zarar gördü.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.