""

Doğalgaz çalışmaları başladı « Yeniufuk Gazetesi

26 Nisan 2024 - 15:06

Doğalgaz çalışmaları başladı

Akdağmadeni Belediye Başkanı Nezih Yalçın, 2021 yılı yatırım programı kapsamında olan bölgelerde doğalgaz çalışmaları başladığını söyledi.

Doğalgaz çalışmaları başladı
Son Güncelleme :

21 Nisan 2021 - 17:08

Başkan Yalçın çalışmalarla ilgili bilgiler verdi. Emek Mahallesi Şehit İsmail Açıkgöz Caddesi, 188. Sokakta devam eden çalışmalar yatırım programı kapsamında olan mahallelerde de başlayacak olup sezon boyunca devam edeceğini anlatan Yalçın şunları söyledi; “Daha temiz, alt yapısı elden geçirilmiş, sorunsuz bir Akdağmadeni için vatandaşlarımızdan anlayış bekliyor bu süre zarfında hat çekimi tamamlanan bölgelerde ki abonelik işlemlerinin hızlı bir şekilde alınmasını i rica ediyoruz. Doğalgaz çalışmaları nedeniyle bozulan yollarımızda geçici onarım çalışmaları ve altyapısı tamamlanan bölgelerde yollarımızı yeniden yapmaya özen göstereceğiz. Gayret bizden, tevfik Mevla’dan, takdir hizmetlerin en güzeline layık Akdağmadeni halkındandır”

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.