""

Doktor Işık’a veda yemeği « Yeniufuk Gazetesi

25 Nisan 2024 - 19:29

Doktor Işık’a veda yemeği

Yozgat İnivasyon ekibi tarafından Yozgat Şehir Hastanesinin başarılı doktorlarından Çocuk Ergen ve Psikiyatri Uzmanı Dr. Ümit Işık’a Isparta’ya tayinin çıkması dolayı veda yemeği düzenlendi.

Doktor Işık’a veda yemeği
Son Güncelleme :

04 Haziran 2018 - 7:00

Dr. Işık için verilen veda yemeğine, Yozgat Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Ataman,İl Emniyet Müdürü Seçkin Çengeloğlu, Nurullah Nurdoğan ve Yozgat İnovasyon ekibi katıldı.
Şehir Hastanesinin sevilen doktorlarından olan ve otizm ile ilgili yaptığı çalışmalarla tanınan Dr. Ümit Işık, Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi Tıp Fakültesi’ne tayini çıktı.
Dr. Işık’ı tayini çıkması dolayısıyla dostları ve sevenleri yalnız bırakmadı. İnivasyon ekibi adına Nurullah Nurdoğan günün anısına Dr. Işık’a Yozgat resmi olan tabak hediye etti.
Nurdoğan, yaptığı konuşmada, Şehir Hastanesinin başarılı ve sevilen bir hekimlerinden Dr. Işık’ın başka bir şehre tayininin çıkmasından dolayı hüzünlü olduklarını belirterek, yeni görev yeri olan Isparta’da kendisine başarı dileğinde bulundu. Dr. Işık’ta kendisine yönelik böyle bir program tertip ettikleri için İnivasyon ekibine teşekkür etti.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.