""

DP adayı Doğan’ın iddiaları üzerine… « Yeniufuk Gazetesi

17 Mayıs 2024 - 11:09

DP adayı Doğan’ın iddiaları üzerine…

DP adayı Doğan’ın iddiaları üzerine…
Son Güncelleme :

16 Ocak 2019 - 7:00

Demokrat Parti Belediye Başkanı adayı Abdullah Doğan ile yaklaşmakta olan 31 Mart Mahalli idareler seçimleri sürecinin başlarında yaptığım ilk sohbette Saadet Partisinden aday olacağını anlatmıştı… Siyasette renklerin değiştiğini bilen birisi olarak, gelişmeleri de takip ettiğim için pek ihtimal vermemiştim.

Aradan biraz zaman geçti, sonra ikinci sohbetimizde konu evrildi İYİ partiden adaylığa dönüştü… Yine olmayacağını sebepleriyle kendisine anlattım…

* * * *

Bugün itibariyle DP genel merkezinde DP genel başkanı Gültekin Uysal ve DP genel başkan yardımcısı Nuri Efe ile görüştükten sonra DP Yozgat Belediye Başkan adayı olarak yarışa dahil olan Akademisyen Abdullah Doğan partilerin aday süreci, kentin sorunları ve hedefleri konusunda sosyal medya hesabından iddialı ve ilginç açıklamalarda bulundu.

Bugün biraz bu konuların üzerinde duracağım… Abdullah Doğan resmi olarak yaptığı ilk açıklamasında mevcut Başkan Dr.Kazım Arslan’ın bağımsız aday olacağını, CHP’nin adaylık yarışında Dr.Yakup Nurdoğdu ile yola devam edeceğini, Saadet Partisinin kendi adayını bulacağını, İyi parti ittifakının dağılacağını ileri sürüyor… Doğan, “Önümüzdeki günlerde 6-7 adaylı bir yarış başlayacak ve Yozgat Belediyesine 10 ila 15 bin arasında bir oy ile başkan seçilecek” dedi.

* * * *
Açıklamasında Yozgat’ı özellikle çarpık kentleşmesi nedeniyle mahvedilmiş bir şehir olarak nitelendiren DP Belediye Başkan adayı Abdullah Doğan “Yozgat’ın acilen yeni bir dokunuşa ihtiyacı bulunduğunu ve 31 Martta seçilmesi halinde bu dokunuşunu projeleriyle gerçekleştirerek “yeni bir Yozgat” oluşturmayı hedeflediğini dile getirdi. Yozgat Belediye Başkanı Dr.Kazım Arslan’ın icraatlarını da değerlendiren Abdullah Doğan bu konuda da şunları söyledi:
“Adayların çoğu Kazım Arslan’ın projelerini devam ettirmekten bahsediyor. Ben Kazım beyin iktidarın belediye başkanı olmasına rağmen 5 yılda yaptığı çalışmalarını az buluyorum. Takdir edilecek bir kaç projesi var. Hep bir eksik var. Bunu zaman içerisinde sıkça eleştirmiştim. Dr.Kazım Arslan her başkan gibi şehre bir şeyler kattı. Ben onun projelerinin iyi olanlarını tamamlayıp kendi vizyonumu ortaya koyacağım. Yeni bir Yozgat meydana getireceğim. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın.”

Ömrünün önemli ve büyük bir bölümünü burada hem Akademisyen hem de çeşitli ticari işler yaparak 33 yıldır Yozgat’ta yaşayarak geçiren  Demokrat Parti Yozgat Belediye Başkan Adayı Abdullah Doğan projeleriyle çıtayı yükselteceğini ifade ederek şöyle konuştu :
“ İttifakların adayı olmadım ancak halkın ittifakının adayı olacağıma inanıyorum. Belediye başkan adayı olmamda ki birinci neden halka hizmettir. Yozgat’ın sorunlarını bire bir biliyorum. Hem öğrencilerim üzerinden, hem de özel sektörde yaptığım işler sürecinde halkımızla iyi bir dialoğ kurmuştum. Yurt dışında eğitim aldım. Bunların verdiği avantajla Yozgat’a çok yararlı hizmetler sunacağım.”

* * * *
Demokrat Parti Yozgat Belediye Başkan Adayı Abdullah Doğan’ın açıklamaları bu yönde. Şimdi ise, Yozgat’ta seçim yarışı bundan sonra biraz daha hız kazanacak gibi görünüyor… Abdullah Doğan’ın iddialarına gelince; Başkan Dr.Kazım Arslan’ın bağımsız aday olacağını, CHP’nin adaylık yarışında Dr.Yakup Nurdoğdu ile yola devam edeceğini, Saadet Partisinin kendi adayını bulacağını, İyi parti ittifakının dağılıp dağılmayacağını hep birlikte bütün partilerin durumlarını takip edeceğiz… Gelişmeleri buradan fırsat buldukça paylaşacağım.

 

  • Bazı bankaların haksız faiz kazanç elde ettiklerini kendi hesabında bizzat görerek, durumu yargıya taşıyıp, davayı kazanan Bürokrat!
  • İlçe hizmet veren ekmek fırınlarını denetleyerek, halkın sağlının her şeyden daha önemli olduğu mesajını veren Ekip!
  • Yozgat Belediyesinin yaptığı hizmetlerin önemli bir kısmının Ak parti sayesinde yapıldığını anlatan Vekil!

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.