""

Dr. Cevheroğlu: Yozgatlılara hizmet için aday adayı oldum « Yeniufuk Gazetesi

19 Nisan 2024 - 10:39

Dr. Cevheroğlu: Yozgatlılara hizmet için aday adayı oldum

24 Haziran’da yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliliği Genel Seçiminde Milliyetçi Harekete Partisi (MHP)’den aday adaylığı için görevinden istifa eden Yozgat Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Başhekimi Dr.Babür Cevheroğlu, Yozgat’a ve Yozgatlılara hizmet için aday adayı olduğunu söyledi.

Dr. Cevheroğlu: Yozgatlılara  hizmet için aday adayı oldum
Son Güncelleme :

07 Mayıs 2018 - 7:00

MHP Milletvekili aday adayı Babür Cevheroğlu, Partisinin İl Başkanlığında düzenlediği basın toplantısında önemli açıklamalarda bulundu. Babüroğlu, “24 Haziran seçimleri ülkemize, milletimize ve tüm Yozgat halkına hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Yozgat’ımızın göç sorunu uzun yıllardır gündemdeki yerini korumaya devam ediyor. İşsizlik, istihdam alanlarının darlığı, yaşam kalitesinin düşüklüğü, kentsel ihtiyaçların yetersizliği ve eğitimdeki sorunlar gibi nedenler göçü tetikliyor. Yozgat’tan büyükşehirlere ve iş sahalarının geniş olduğu kentlere göç hızla artarken, Yozgat merkeze kırsal göçün hız kazanması da dikkat çekiyor. Biz Milliyetçi Hareket Partisi olarak bu göç dalgasının önüne geçeceğiz” dedi.
YOZGAT’I
YAŞANABİLİR BİR ŞEHİR HALİNE
GETİRECEĞİZ
Yozgat’ın 24 Haziran seçimlerinden sonra daha yaşanabilir bir şehir haline getireceklerini söyleyen Dr. Babür Cevheroğlu “Eğitimi, kentsel dönüşümüyle, hastaneleri ile, yollarlıyla ve daha sayamadığım bir çok yatırımıyla Yozgat’ın yaşanabilir bir şehir haline getirmeye çalışacağız. İnşallah önümüzdeki 24 Haziran seçimleri Yozgat’ın tekrardan dirilişi olacaktır” ifadelerini kullandı.
MHP İl Başkanı Ferhat Altan’da Milletvekili aday adayı Cevheroğlu’na adaylığının hayırlı olması dileğinde bulunarak, “24 Haziran seçimleri için tüm teşkilatlarımızla yoğun bir çalışma sürecine gireceğiz.
Hazırlıklarımızı tamamladık. Aday adaylık sürecinde partimize gönül veren dava arkadaşlarımızla birlikte ilimizde, ilçelerimizde ve köylerimizde gayretli bir şekilde çalışacağız. Bu kapsamda partimizden aday adayı olan Başhekimimiz Sayın Babüroğlu’nu tebrik ediyor, hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum.”diye konuştu.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.