""

Dr. Şahin: Vatandaşlarımıza en iyi sağlık hizmeti sunmanın gayreti içindeyiz « Yeniufuk Gazetesi

29 Mart 2024 - 18:26

Dr. Şahin: Vatandaşlarımıza en iyi sağlık hizmeti sunmanın gayreti içindeyiz

Yozgat İl Sağlık Müdürü Dr. Fatih Şahin, Yozgat’ta sağlık alanında önemli gelişmelerin yaşandığını belirterek, amaçlarının vatandaşlara en iyi sağlık hizmeti sunmak olduğunu söyledi.

Dr. Şahin: Vatandaşlarımıza en iyi  sağlık hizmeti sunmanın gayreti içindeyiz
Son Güncelleme :

12 Mayıs 2018 - 7:00

Gazetemiz sahibi Bekir Çaylak, İl Sağlık Müdürü Dr. Fatih Şahin’i makamında ziyaret ederek, Yozgat’ta sağlık alanında yaşanan gelişmeler hakkında fikir alışverişinde bulundu.
Dr, Şahin, ziyaretlerinden dolayı Yeniufuk Gazetesi Sahibi Bekir Çaylak’a teşekkür ederek, Türkiye’nin ilk şehir hastanelerinden biri olan Yozgat Şehir Hastanesinin fiziki ve genel durumu bakımından adeta 5 yıldızlı otel konforunda kaliteli bir sağlık hizmeti sunduğunu kaydetti.
Şahin, “İlimiz genelinde son yıllarda sağlık alanında önemli gelişmeler yaşandı. İlçelerimizde yeni hastanelere kavuşarak vatandaşlarımıza daha kaliteli sağlık hizmeti sunuyoruz. Zaman zaman vatandaşlarımızın polikliniklerde beklerken haklı olarak serzenişleri olabiliyor. Bizler bu gibi durumların yaşanmaması adına da her türlü tedbirlerimizi alıyoruz. İlimiz genelinde hekim eksiliğimizin yaşanmaması adına bakanlığımızla görüşerek nerde ne eksikliklerimiz var bildiriyoruz. Amacımız vatandaşlarımıza kaliteli sağlık hizmeti sunmaktır.”diye konuştu.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.