""

Düğünlere Kovid-19 ayarı « Yeniufuk Gazetesi

5 Mayıs 2024 - 14:35

Düğünlere Kovid-19 ayarı

Yozgat Valiliği, pandemi süreci dolayısıyla Kovid-19 tedbirleri kapsamında nikah, ve nikah merasimi şeklindeki düğünlere katılımcı sayısının 50’yi geçmemek ve 1 saat ile sınırlı olmak üzere izin verileceğini duyurdu.

Düğünlere Kovid-19 ayarı
Son Güncelleme :

01 Nisan 2021 - 14:29

Valilikten yapılan yazılı açıklamada şu ifadelere yer verildi: “Nikah, ve nikah merasimi şeklindeki düğünlere katılımcı sayısı50’yi geçmemek ve 1 saat ile sınırlı olmak üzere izin verilecektir. Ancak ilimizde bu hafta sonu (3-4 Nisan 2021) tarihinde uygulanacak sokağa çıkma kısıtlaması kapsamında daha önceden tarih almış nikah veya nikah merasimi şeklindeki düğünlere katılacaklar için 50 kişi ile sınırlı olmak kaydıyla muafiyet uygulanacaktır. Sivil Toplum Kuruluşları ve benzer kuruluşlar, belirlenen kişi sayısı ve kurallara uymak kaydıyla genel kurullarını yapabileceklerdir.”

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.