""

Ekinci: Memleketimize hizmet için aday adayı oldum « Yeniufuk Gazetesi

26 Nisan 2024 - 00:34

Ekinci: Memleketimize hizmet için aday adayı oldum

24 Haziran’da yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği Genel Seçimi için AK Parti’den aday adayı olan Yozgat Platformu Genel Başkanı ve İşadamı Kazım Ekinci, memleketi Yozgat’a hizmet için aday olduğunu söyledi.

Ekinci: Memleketimize hizmet  için aday adayı oldum
Son Güncelleme :

05 Mayıs 2018 - 7:00

Aday adaylığı sonrası Yozgat’ta seçim çalışmalarına başlayan İşadamı Kazım Ekinci gazetemiz Yeniufuk’u ziyaret etti. Gazetemiz sahibi Bekir Çaylak’la Yozgat ve ülke gündemine ilişkin değerlendirmelerde bulunan Ekinci, 35 yıllık uluslar arası iş tecrübesi, bilgi birikimi ile Yozgat’a hizmet edeceklerini ifade etti.
Bu seçimin şimdiye kadar yapılan seçimlerden çok daha önemli olduğunu vurgulayan Ekinci, “İlimiz ve ülkemiz açısından son derece önemli olan bir seçime girmeye hazırlanıyoruz. Bende bu süreçte AK Parti çatısı altında memleketimize hizmet etmek istiyorum. Uluslararası iş tecrübemle 50 ‘den fazla ülkeye yaptığım iş seyahatlerimde ve iş formlarında edindiğim bilgi birikimimi ve çevre imkanlarımı kullanarak Yozgat’ımıza ekonomik kazanımlar sağlamak amacıyla bu kutlu davada bir nefer olarak hizmet etmek için aday adayı oldum. Adaylığımızın ilimize ülkemize hayırlara vesile olmasını diliyorum.”diye konuştu.
Gazetemiz sahibi Bekir Çaylak’ta ziyaretlerinden dolayı milletvekili aday adayı Kazım Ekinci’ye teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.