""

Engellileri ağırladılar « Yeniufuk Gazetesi

26 Nisan 2024 - 02:11

Engellileri ağırladılar

Yozgat’ın yöresel lezzetlerini sunan Zafer Türk Mutfağı engellileri ağırladı. Gimat Marketleri Zinciri Yönetim Kurulu Başkanı ve Zafer Türk Mutfağı sahibi Zafer Özışık, Bakım ve Rehabilitasyon Merkezinde kalan engellilere farklı bir gün yaşattı. Özışık, engelliler haftası nedeniyle merkezde kalan engelleri Zafer Türk Mutfağında ağırlayarak birlikte yemek yedi.

Engellileri ağırladılar
Son Güncelleme :

14 Mayıs 2018 - 7:00

Engelliler ile tek tek ilgilenen Zafer Özışık, bu insanlara sahip çıkılmasının önemine vurgu yaptı.
Özışık, “Devletimizin engelli kardeşlerimiz için ellinden geleni seferber ediyor. Burada Devlet’e düşen görevler olduğu gibi bizlere de büyük görev ve sorumluluklar düşüyor.
Engelliler haftasında bu kardeşlerimizle birlikte hem güzel bir vakit geçirmek hem de onları ağırlamak istedik. Sağ olsunlar bizleri kırmayıp geldiler. Hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bu kardeşlerimize sahip çıkan başta Devlet yetkililerimiz ve orada çalışan müdür arkadaşları ile personelinden teşekkür ediyorum. Allah onlardan razı olsun. Onlar bizim baş tacımız, ne zaman isterlerse Zafer Türk Mutfağının kapısı onlara açık” dedi.
Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Müdiresi Handan Çalkar ise, Gimat Marketleri Zinciri Yönetim Kurulu Başkanı ve Zafer Türk Mutfağı sahibi Zafer Özışık beye göstermiş olduğu hassas davranış için teşekkür etti.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.