""

Engellilerin el emekleri sergilendi « Yeniufuk Gazetesi

7 Mayıs 2024 - 15:33

Engellilerin el emekleri sergilendi

Yozgat Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren Bakım Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezinde barınan engelliler tarafından yapılan el sanatları sergilendi.

Engellilerin el emekleri sergilendi
Son Güncelleme :

05 Ekim 2023 - 17:35

Yozgat Bakım Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezinde barınan engellilerin bir yıl boyunca yaptıkları resim ve el işi sergileri, tarihi Askerlik Şubesi’nde açıldı.
Ahşap yakmadan kağıt rölyefe, yağlı boya tablodan hat sanatına kadar birçok ürünün yer aldığı sergi 3 gün boyunca açık kalacak.
Yozgat Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Abdullah Neşeli, bu yıl serginin 6’ıncısını düzenlediklerini söyledi. Neşeli, “El sanatları sergimizde makrome, telkâri, örme ve yakma gibi çeşitli tekniklerle yapılan ürünler bulunmaktadır. Engelli arkadaşlarımız kendi yeteneklerini ortaya koyarak ürünlerini ürettiler ve neler yapabileceklerini bizlere bir kez daha gösterdiler” dedi.
Neşeli, “Yozgat halkımız bizlere her zaman destek oldular. Açılan sergimize katılmalarını, ziyaret etmelerini istiyoruz. Gerçekten sergide çok güzel eserlerin olduğunu görüyoruz. Bu noktada serginin açılmasında emeği bulunan bütün engelli kardeşlerimize teşekkür ediyoruz” diye konuştu. Haber Merkezi

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.