""

Erdal, ilçemizi her yönde ileriye götüreceğiz « Yeniufuk Gazetesi

29 Mart 2024 - 12:29

Erdal, ilçemizi her yönde ileriye götüreceğiz

Boğazlıyan Belediye Başkanı Hamdi Erdal, Boğazlıyan halkı için gecelerini gündüzlerine katarak çalışacaklarını söyledi.

Erdal, ilçemizi her  yönde ileriye götüreceğiz
Son Güncelleme :

05 Ocak 2017 - 7:00

Boğazlıyan İlçe Belediye Başkanı Hamdi Erdal yaptığı açıklamada; “ 2017 yılının da Boğazlıyan için gecemizi gündüzümüze katarak hizmet üreteceğimiz bir zaman dilimi olacak. İlçemizin vizyonunun gelişmesi, modern ve yaşanılabilir bir ilçe olması yolunda çalışmalarımız bugün olduğu gibi bundan sonra da devam edecek” dedi.
VİZYONUMUZ
GELİŞECEK
Boğazlıyan Belediye Başkanı Hamdi Erdal, “İlçemiz açısından hizmetlerimiz halkımızın desteği ile artarak devam edecek. 2017 yılında da ilçemizi her yönden daha da ileriye götürmenin heyecanı ve gayreti içinde olacağız. İlçemizin vizyonunun gelişmesi, modern ve yaşanılabilir bir ilçe olması yolunda çalışmalarımız bugün olduğu gibi bundan sonra da devam edecektir” diye konuştu.
HİZMETLER
VATANDAŞ ODAKLI
2017 yılında da hizmetlerimiz vatandaş odaklı, temel hedeflerimiz açıklık, şeffaflık ve verimlilik olacaktır. Çalışmalarımız planlı bir şekilde devam edecek. İnanıyoruz ki biz çalıştığımız müddetçe ilçemiz güzelleşecek, değişecek, yenilenecek” şeklinde ifade etti.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.