""

Eski hükümlülere girişimcilik belgesi « Yeniufuk Gazetesi

26 Nisan 2024 - 00:01

Eski hükümlülere girişimcilik belgesi

Yozgat Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü veYozgat Denetimli Serbestlik Müdürlüğü işbirliği kapsamında Girişimcilik Eğitim Programı açıldı.

Eski hükümlülere girişimcilik belgesi
Son Güncelleme :

24 Mayıs 2018 - 7:00

Program sonunda Denetimli serbestlik Müdürlüğü tarafından düzenlenen törenle kursu başarı ile tamamlayan katılımcılara girişimcilik belgeleri verildi.
Törene katılan, Yozgat Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Ataman, girişimcilik belgesi alarak hibe ve desteklere ulaşmada önemli bir adım atıldığını belirterek belge alan katılımcıların bu fırsatı iyi değerlendirmeleri gerektiğini ifade etti.
İŞKUR il Müdürü Taner Yıldız’da belgelerini alan katılımcılara İŞKUR’un eski hükümlülere yönelik verilen hibe desteğinden bahsederek, kendi işini kurmak isteyen ve girişimcilik belgesi olup da İŞKUR’un hibe desteğinden faydalanmak isteyen eski hükümlülere hazırladıkları projeleri 8 Haziran 2018 tarihinde kadar İl Müdürlüğümüze ulaştırmaları gerektiğini söyledi.
Yıldız, Projesi uygun bulunan eski hükümlü vatandaşlara bürüt asgari ücretin 15 katı tutarı olan 30 Bin 442 TL’ye kadar hibe desteği sağlanacağını ifade etti.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.