""

Esnaf kahvaltısı yoğun ilgi gördü « Yeniufuk Gazetesi

20 Nisan 2024 - 06:52

Esnaf kahvaltısı yoğun ilgi gördü

19.Uluslararası Sürmeli Kültür-Sanat ve Sosyal Etkinlikleri kapsamında Sarraflar Caddesinde düzenlenen sabah kahvaltısı programı ilgi gördü.

Esnaf kahvaltısı yoğun ilgi gördü
Son Güncelleme :

06 Ağustos 2018 - 7:00

19.Uluslararası Sürmeli Kültür-Sanat ve Sosyal Etkinlikleri kapsamında Sarraflar Caddesinde düzenlenen sabah kahvaltısı programı ilgi gördü.
19.Uluslararası Sürmeli Kültür-Sanat ve Sosyal Etkinlikleri kapsamında bir ilke imza attı. Şenliklerin protokol havasından çıkarak halkın sahipleneceği, katkı sunacağı bir hale gelmesi, şehrin tüm kesimlerine yayılması için hazırlanan program kapsamında düzenlenen esnaflarla sabah kahvaltısı da büyük ilgi gördü. Meydan yerine kurulan 500 kişilik sofrayı, Vali Kemal Yurtnaç ve Belediye Başkanı Kazım Arslan vatandaşlar ve esnaflarla paylaşarak, devlet millet bütünleşmesinin en güzel örneklerini verdiler.
Festivalin geniş kapsamlı olması, vatandaşların etkinliklere katılımının artması için Belediye Başkan Yardımcısı Talip Karslıoğlu’nun toplumun tüm kesimlerini dinlemesinin ardından gündeme gelen esnaflarla kahvaltı programı Sürmeli Şenlikleri’nde bir ilk olarak gerçekleştirildi. Sabah 09.00’da Meydan yerinde düzenlenen ve 500 kişinin rahatlıkla kahvaltısını yapacağı şekilde ayarlanan sofraya herkes iştirak etti. Esnafların yanı sıra vatandaşların da katıldığı programa Vali Kemal Yurtnaç, Belediye Başkanı Kazım Arslan, Belediye Başkan Yardımcıları Talip Karslıoğlu, Ahmet Akgün, birim müdürlerinin yanı sıra bazı STK’ların başkanları da katılarak birlik ve bütünlük adına yaşanılan örnek görüntüye katkı sağladılar.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.