""

Fikrinden girişim çıkart eğitimi düzenlendi « Yeniufuk Gazetesi

26 Nisan 2024 - 17:46

Fikrinden girişim çıkart eğitimi düzenlendi

Bozok Üniversitesi Girişimcilik ve Üniversite Sanayi İşbirliği Uygulama ve Araştırma Merkezi, Bozok Teknopark ve Sorgun İŞGEM ortaklığında, Bozok Üniversitesi öğrencilerine yönelik “Fikrinden Girişim Çıkart” isimli iş fikri oluşturma eğitimi düzenlendi.

Fikrinden girişim çıkart  eğitimi düzenlendi
Son Güncelleme :

25 Mayıs 2018 - 7:00

8 Mayıs’ ta Bozok Teknopark ‘ da başlayan eğitimlere çok sayıda öğrenci başvuru yaptı. Yapılan başvurular arasından seçimle belirlenen katılımcılar, beşer kişilik guruplar halinde Sorgun İŞGEM AB Girişimcilik Uzmanı İlker Sökmen tarafından girişimcilik ve iş fikri oluşturma eğitimine tabi tutuldu. Eğitimin tamamlanmasının ardından yapılan değerlendirme neticesinden 10 iş fikri yarışmaya girmeye hak kazandı. 22 Mayıs Salı günü İİBF konferans salonunda yapılan sunumlar arasından dereceye giren iş fikirleri sahibi öğrencilerimize sertifikaları taktim edildi.
Bozok Üniversitesi Girişimcilik ve Üniversite Sanayi İşbirliği Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Dr. Mehmet Kara bundan sonraki süreçte bu uygulamanın devam edeceğini, yeni eğitim öğretim döneminde 2 periyotta eğitimlerin verilip yarışmaların süreceğini bildirerek, İş Fikri yarışmalarının ödüllü ve iş dünyasına açık yapılacağını ve başarılı iş fikirlerinin ulusal ve uluslararası platformlarda yer alması için gereken destekleri vereceklerini söyledi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.