""

Fuat Oktay ve Hümeyra Şahin evlendi « Yeniufuk Gazetesi

3 Mayıs 2024 - 07:17

Fuat Oktay ve Hümeyra Şahin evlendi

Cumhurbaşkanı Yardımcısı hemşehrimiz Fuat Oktay, Cumhurbaşkanlığı Kültür-Sanat Politikaları Kurulu Üyesi ve Cumhurbaşkanı Danışmanı Hümeyra Şahin ile evlendi.

Fuat Oktay ve Hümeyra Şahin evlendi
Son Güncelleme :

23 Temmuz 2022 - 11:58

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay ile Cumhurbaşkanı Danışmanı Hümeyra Şahin’in nikahı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan’ın şahitliklerini yaptıkları törenle kıyıldı.

İstanbul’da düzenlenen nikah törenine, çiftin ailesi ve yakınları katıldı.

HÜMEYRA ŞAHİN KİMDİR?

İstanbul’da doğan Havva Hümeyra Şahin, 1998 yılında İstanbul Üniversitesi Tarih Bölümü’nden mezun oldu. Marmara Üniversitesi’nde Osmanlı Bürokratik Modernleşmesi konusunda master yaptı. 2007-2008 yılları arasında eğitim amacıyla Londra’da bulundu. İtalyan Roma İşletme Okulu’nda Sanat ve Kültür Yönetimi alanında master programına girdi. Ulusal ve uluslararası projelerde içerik ve konsept danışmanlığı yaptı. Çeşitli edebiyat dergilerinde deneme ve öyküleri yayınlandı. Lacivert adlı ilk öykü kitabı 2012 yılında yayımlandı. Hümeyra Şahin, Akşam gazetesindeki köşe yazılarıyla tanınmıştır. Meridyen Derneği’nin başkanlığını yürüttü. Halen Cumhurbaşkanlığı Danışmanı olarak aktif görev yapmaktadır. Haber Merkezi

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.