""

Futsal Turnuvasının şampiyonu Cumhuriyet Ortaokulu « Yeniufuk Gazetesi

26 Nisan 2024 - 20:39

Futsal Turnuvasının şampiyonu Cumhuriyet Ortaokulu

Yozgat Eğitim Bir Sen ve Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğü tarafından imzalanan protokolle hayata geçirilen ve 20 takımın yarıştığı Futsal Turnuvasında şampiyon, Mimar Sinan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ni 2-0 yenen Cumhuriyet Ortaokulu oldu.

Futsal Turnuvasının şampiyonu  Cumhuriyet Ortaokulu
Son Güncelleme :

05 Mayıs 2018 - 7:00

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Yozgat Eğitim Bir Sen arasında imzalanan protokolle hayata geçen ve toplamda 20 takımın katıldığı Zeytin Dalı Geleneksel Futsal Turnuvası Rıza Kayaalp Spor Salonunda yapılan final müsabakasıyla tamamlandı. Turnuvanın final maçında rakibini 2:0 Mağlup eden Cumhuriyet Ortaokulu kupayı müzesine götürme başarısı göstererek büyük sevinç yaşadı.
FİNAL MAÇI
OYNANDI
Rıza Kayaalp Spor Salonu’nda oynanan final karşılaşmalarını Yozgat Valisi Kemal Yurtnaç, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Oğuzhan Güneşer, İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yazıcı, Alile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Abdullah Neşeli ve Eğitim Bir Sen Yozgat Şube Başkanı Kenan Şerefli ve sporseverler yakından takip etti. Final müsabakalarında Cumhuriyet Orta Okulu Mimar Sinan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesini 2-0 yenerek birinci olurken Mimar Sinan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 2. İstiklal Lisesi 3. oldu. Vali Yurtnaç ve protokol üyeleri müsabakalar sonrasında dereceye giren takımları tebrik ederek kupa ve madalyalarını takdim etti.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.