""

Gözan: Önceliğimiz göçü önlemek « Yeniufuk Gazetesi

19 Nisan 2024 - 12:20

Gözan: Önceliğimiz göçü önlemek

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Yozgat Milletvekili Adayı Osman Gözan, 24 Haziran’da yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimi çalışmalarına dün de Boğazlıyan ilçesinde sürdürdü. İlçedeki esnafları tek tek gezerek sıkılmadık el bırakmayan Gözan, “Bizleri bağrına basan Boğazlıyanlı hemşerilerime şükranlarımı sunuyorum” dedi.

Gözan: Önceliğimiz göçü önlemek
Son Güncelleme :

26 Mayıs 2018 - 7:00

24 Haziran’da yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimlerinde MHP’den aday olan İşadamı Osman Gözan, seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.
Gittiği her bölgede halkın sevgisiyle karşılanan Gözan, dün de Boğazlıyan ilçesini ziyaret ederek, halkla buluştu. Ziyaretler çerçevesinde ilçe esnafını tek tek gezen Milletvekili Adayı Osman Gözan, “Ben de Boğazlıyan’ın bir evladı sayılırım. İlçenin sorun ve beklentilerini yakinen biliyorum. Rabbim nasip ederse, sizlere hizmet etmeye söz veriyorum” dedi.
Seçim çalışmalarıyla ilgili bilgiler veren MHP Yozgat Milletvekili Adayı Osman Gözan, şöyle konuştu: “Seçmenin ihtiyacı olan kendi içinden birisinin milletvekili olması. Çandır, Çayıralan, Boğazlıyan, Yenifakılı ve Sarıkaya ilçelerimizde halkımız canı gönülden kucaklıyor bizleri. Tanıdık birisinin olması, insanlarımıza ayrı bir heyecan katıyor.
Şu anda hepimizin bildiği gibi ülkemizde dış mihraklar tarafından kuşatılma altına alınmaya çalışılıyor. Özellikle ekonomik açıdan almaya çalışıyorlar. Ülkemizin istikrara ihtiyacı var, ülkemizin çok kısa sürede yeniden istikrara kavuşacağını düşünüyoruz.
Biz bu yarışa, memleketimize bir şeyler katabilir miyiz düşüncesiyle yola çıktık. Bölgemizin sorun ve beklentilerini çok iyi biliyorum. Malumunuz olduğu üzere bölgemiz göç veriyor. Ciddi manada istihdam sağlayacak yatırımlar gelmedi. Hükümetimiz Adliye Sarayları, okullar, yol gibi hizmetleri zaten yapıyor. Milletvekilinin görevi de istihdam sağlayacak müteşebbislere öncülük edip yatırımların yapılmasını sağlamak olmalıdır.
Benim birinci önceliğim, bu tür yatırımları bölgemize, ilçelerimize getirip göçün önüne geçmek istiyorum. Bunu Sarıkaya ilçesinde başardık. İPARD, AB, TKDK, KOSGEB, Anadolu Kalkınma Ajansı’nın imkanlarından en çok yararlanan ilçe Sarıkaya oldu. İlçemizde 50’ye yakın yatırım gerçekleşti. Bu yatırımlarda yaklaşık 500 kişi istihdam ediliyor. Bunu Çandır’a, Çayıralan’a, Boğazlıyan ve Yenifakılı ilçelerine de götürürsek daha çok yatırımcının geleceğine ve istihdam alanlarının oluşturulacağına inanıyorum.
Çıktığımız bu yolda Rabbim hayırlısını verir inşallah. İyi niyetlerle, güzel dileklerle yola çıktık. Allah, vermiş olduğum bu vaadleri yerine getirebileceksem milletvekilliği nasip etsin, eğer ki bunu yapamayacaksam bana nasip etmesin diyorum.
Değerli esnafımızı ziyaret ettik sorunlarını dinledik. Güzel ve hoşgörülü karşılamalarından dolayı bütün Boğazlıyan halkına ve esnafına teşekkür ediyor, bu seçimin ülkemize ve ilimize hayırlar getirmesini diliyorum.”

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.