""

Gürbüz, Spor Bakanı Bak ile bir araya geldi « Yeniufuk Gazetesi

4 Mayıs 2024 - 12:07

Gürbüz, Spor Bakanı Bak ile bir araya geldi

Sorgun Belediye Başkanı Murat Gürbüz, Sorgun’da sporun gelişmesi ve Sorgun Belediyesporun daha iyi yerlere gelebilmesi için çalışmalara hız verdi.

Gürbüz, Spor Bakanı  Bak ile bir araya geldi
Son Güncelleme :

04 Temmuz 2018 - 7:00

Başkan Gürbüz, Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak, Gençlik ve Spor Bakanlığı Genel Müdürü Mehmet Baykan ve Spor Toto Teşkilat Başkanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu ile görüşmeler yaparak Sorgun’da sporu geliştirmeyi ve gençlerin spora olan ilgisini artırmayı hedeflediğini belirterek şunlara değindi,” Sorgun’da gençlerimiz spora çok eğilimli bizde elimizden gelen desteği vermeye çalışıyoruz, Sorgun Belediyespor futbol takımımız ve 1. Lige çıkan Voleybol takımımız çok şükür emeklerimizi boşa çıkartmadı ayrıca tekerlekli sandalye basketbol takımımızda mevcut sporun engel tanımadığını gösteriyorlar herkese. İmkânlarımız ölçüsünde bizde sporcularımıza gereken desteği veriyoruz. Sizlerin de katkılarıyla Sorgun da profesyonel ve amatör spor kulüplerimize daha iyi imkânlar sağlayacağız. Ayrıca şuan Gençler ve 08-15 yaş arası çocuklarımıza yönelik Futbol okulumuzu Sorgun Belediyespor hocalarımızın da katkıları ile açmış bulunmaktayız kayıtlarımız başlamıştır.”
Yapılan görüşme de Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak, Sporun gençlerin gelişiminde çok büyük rol oynadığını belirterek gereken desteği sağlayacaklarının sözünü verdi.
Şuan 1. Ligde olan Sorgun Belediyespor Voleybol takımının konaklayacağı sosyal tesise yapılacak katkılar konusunda fikir alışverişi yapılarak mümkün olan desteğin yapılacağı da bildirildi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.