""

Hükümlülere “Öfke ve öfke ile başa çıkabilme” semineri « Yeniufuk Gazetesi

24 Nisan 2024 - 00:51

Hükümlülere “Öfke ve öfke ile başa çıkabilme” semineri

Yozgat Denetimli Serbestlik Müdürlüğü ve Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü işbirliği ile hükümlülere yönelik “Öfke ve öfke ile başa çıkabilme” semineri düzenlendi.

Hükümlülere “Öfke ve öfke  ile başa çıkabilme” semineri
Son Güncelleme :

27 Haziran 2018 - 7:00

Denetimli Serbestlik Konferans salonunda düzenlenen seminere, Denetimli Serbestlik Müdürü Cihat Çanak, Kurum Psikoloğu Merve Çetak, Kurum Rehber Öğretmeni Furkan Gündüz, Kurum Sosyoloğu Özlem Doğan ve 67 hükümlü katıldı.
Yozgat Aile Sosyal Politikalar Müdürlüğü Sosyoloğu Merve Er tarafından verilen “Öfke ve Öfke ile başa Çıkma” seminerinde öfkeyle ilgili “Öfke herkesin yaşadığı bir duygudur!”, “Öfke kontrol altında yaşandığı zaman güdüleyici bir duygudur!” gibi birkaç önemli konulara değinilerek öfke kontrolünün nasıl sağlanacağı örneklerle anlatıldı.
Seminer, hükümlülerin sorularının cevaplandırılması ile sona erdi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.