""

İGF Yönetimi Kırıkkale’de toplandı « Yeniufuk Gazetesi

28 Nisan 2024 - 22:40

İGF Yönetimi Kırıkkale’de toplandı

İç Anadolu Gazeteciler Federasyonu (İGF) Yönetim Kurulu hafta sonu Kırıkkale’de toplandı. Kırıkkale Müstakil Gazeteciler Cemiyetinin organize ettiği toplantıda İGF federasyonu yönetim kurulu yeni dönem faaliyetlerine ilişkin yol haritasını belirledi.

İGF Yönetimi Kırıkkale’de toplandı
Son Güncelleme :

12 Haziran 2023 - 17:29

İGF Genel Başkanı Osman Hakan Kiracı’nın başkanlığında gerçekleştirilen yönetim kurulu toplantısında Anadolu basını ile internet basınının sorunları da ele alınıp değerlendirildi.
Toplantıya İç Anadolu Gazeteciler Federasyonu Başkanı ve Yozgat Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Osman Hakan Kiracı’nın yanı sıra Federasyon yönetiminde yer alan illerden Aksaray Gazeteciler cemiyeti Başkanı Yaşar Karatay ve Başkan vekili Bilal Bölükbaş, Nevşehir Kapadokya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Osman Koca, Kırşehir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mehmet Emin Turpçu, Niğde Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Alparslan Düzgün, Kırıkkale Müstakil Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cengiz Selci, Sivas 4 Eylül Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Muhittin Karahan ve Konya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Vekili Lokman Koyuncuoğlu katıldı.
Toplantı sonrasında Kırıkkale Müstakil Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cengiz Selci, İGF yönetimindeki konuk gazeteciler için Kırıkkale’nin tarihi, kültürel ve doğal güzelliklerini tanıtan bir gezi programı düzenledi. Bu arada Kırıkkale’de tertip edilen uluslararası Road Race bisiklet turnuvasına davet edilen konuk gazeteciler bisiklet yarışını da izledi. İGF Genel Başkanı Osman Hakan Kiracı İGF yönetim kurulu toplantısının oldukça verimli geçtiğini belirterek organizasyonu gerçekleştiren Kırıkkale MGC Başkanı Cengiz Selci’ye teşekkür etti. Haber Merkezi

 

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.