""

İl Başkanı Başer: Hastalarımıza acil şifalar diliyorum « Yeniufuk Gazetesi

19 Nisan 2024 - 13:53

İl Başkanı Başer: Hastalarımıza acil şifalar diliyorum

AK Parti Yozgat İl Başkanı Yusuf Başer, 4 Şubat Dünya Kanser Günü dolayısıyla yaptığı açıklamada; zor ve uzun bir tedavi gerektiren bu hastalığa karşı mücadele eden tüm vatandaşlara acil şifalar diledi.

İl Başkanı Başer: Hastalarımıza acil şifalar diliyorum
Son Güncelleme :

05 Şubat 2022 - 13:54

İl Başkanı Yusuf Başer, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: “4 Şubat Dünya Kanser Günü vesilesiyle, zor ve uzun bir tedavi gerektiren bu hastalıkla mücadele eden tüm kardeşlerime Allah’tan acil şifalar diliyorum. Kanserin erken teşhis ve tedavisi hayat kurtarır. Türkiye olarak kansere karşı her zaman vatandaşlarımızın yanındayız. Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde, 2004 yılında 11 Kanser Erken Teşhis Tarama ve Eğitim Merkezi ile başladığımız bu mücadeleye bugün her ilde en az bir adet olmak üzere 331 merkez ile devam ediyoruz. 42 mobil kanser tarama aracı ile de kırsal bölgelerdeki vatandaşlarımıza ulaşıyoruz. 2020 yılında 3,5 milyon, 2021’de 4,5 milyon kanser taraması yaptık. Kanser Randevu Sistemi’ni devreye alarak tarama hizmetlerini etkin hâle getirdik. Türkiye, tüm kanser hastalığı tedavi hizmetlerini vatandaşlarına ücretsiz sağlamaya devam edecektir.” Cemil MERMERTAŞ

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.