""

İmamlara başarı belgesi « Yeniufuk Gazetesi

26 Nisan 2024 - 20:25

İmamlara başarı belgesi

Boğazlıyan Kaymakamı Davut Sinanoğlu, başarılı ve örnek çalışma yapan din görevlilerini, başarı belgesi ile ödüllendirdi. Belgeleri takdim eden İlçe Müftüsü Mehmet Güler, “Her zaman desteğini üzerimizde hissettiğimiz sayın Kaymakamımıza ve desteklerini hiç esirgemeyen tüm Boğazlıyanlılara teşekkür ederim” dedi.

İmamlara başarı belgesi
Son Güncelleme :

05 Temmuz 2018 - 7:00

Boğazlıyan Kaymakamı Davut Sinanoğlu, Müftülüğün çeşitli proje ve hizmet alanlarında üstün performans gösteren din görevlilerini başarı belgesi ile ödüllendirdi.
Müftülük binasında gerçekleştirilen ve Kaymakam Sinanoğlu adına Başarı Belgeleri’ni din görevlilerine tek tek takdim eden İlçe Müftüsü Mehmet Güler, “Bir memurun alabileceği en iyi ödül amirinin takdiridir.
Kendileri takdirimizi aldı. Gayretlerinden dolayı imamlarımıza teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.
Müftü Güler, açıklamasını daha sonra şöyle sürdürdü:
“Sayın Kaymakamımız Davut Sinanoğlu, Müftülüğümüzün çeşitli proje ve hizmet alanlarında üstün performans gösteren arkadaşlarımızı Başarı Belgesi ile ödüllendirdi. Arkadaşlarımızı tebrik eder Her zaman desteğini üzerimizde hissettiğimiz sayın Kaymakamımıza ve desteklerini hiç esirgemeyen tüm Boğazlıyanlılara teşekkür ederim.”

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.