""

İnfak Derneğinden Ramazan öncesi 280 Bin TL’lik yardım « Yeniufuk Gazetesi

19 Nisan 2024 - 04:18

İnfak Derneğinden Ramazan öncesi 280 Bin TL’lik yardım

Yozgat İnfak Derneği ve Katar Hayır Derneği iş birliği ile hayata geçirilen ‘Yetim Sponsorluğu’ projesi kapsamında Yozgat ve ilçelerde yaşayan yetimlere yönelik 280 Bin TL’lik yardım yapıldığı belirtildi. Yapılan bu yardımların ramazan ayı içerisinde 800 Bin TL’ tutarında olacağı ifade edildi.

İnfak Derneğinden Ramazan  öncesi 280 Bin TL’lik yardım
Son Güncelleme :

12 Mayıs 2018 - 7:00

Yozgat İnfak Derneği Başkanı Ömer Yağmur, ramazan ayının manevi duyguların en yoğun olarak yaşandığı bir ay olduğunu belirterek, bu kutsal ayın birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularının pekişmesine vesile olduğunu söyledi.
Dernek olarak her zaman yardıma muhtaç mazlum insanların yanlarında olduklarını vurgulayan Dernek Başkanı Ömer Yağmur, “Bir rahmet ve bağışlanma ayı olan Ramazan’da mağfirete en büyük vesile yetimlere sahip çıkmaktır. Bu doğrultuda Ramazan ayında 180 Yozgatlı yetim çocuğa 800 Bin TL’ye yakın yardım yapılacak. B
unun 280 Bin TL’lik kısmı yetimlerin annelerinin hesabına yatırıldı, kalan kısmı da Ramazan ayı içerisinde tamamlanacak.”dedi.
İFTAR ÇADIRIMIZDA BİR AY ÖĞRENCİ VE
VATANDAŞLARIMIZI AĞIRLAYACAĞIZ
İnfak Derneği olarak Ramazan ayı boyunca Çapanoğlu Büyük Cami arkasında kuracakları çadırda bir ay boyunca öğrenci ve ihtiyaç sahibi ailelerle birlikte iftar yapacaklarını vurgulayan Yağmur, “Bir say boyunca iftar çadırımızda öğrenci ve vatandaşlarımızla birlikte orucumuzu açacağız.
Ayrı ca yurt dışında Arakan’da ve Somali’de derneğimiz yurt dışı çalışanlarınca Ramazan boyunca iftar ve kumanya dağıtımı gerçekleştirilecek. Derneğimiz yıl boyunca yardım faaliyetlerini aralıksız sürdürüyor.
Elbette ki Ramazan ayı bu faaliyetlerin yoğunluğunun zirve yaptığı bir dönemdir. Biz de dernek olarak tüm gönüllülerimizle Ramazan ayında gerçekleştireceğimiz faaliyetler için hazırlıklarımızı tamamladık.
Bu Ramazanda dernek olarak duamız İftar ve sahur yapamayan tek bir aile kalmaması.” temennisinde bulundu.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.