""

Irgatoğlu: Alparslan Türkeş’i andı « Yeniufuk Gazetesi

19 Nisan 2024 - 08:24

Irgatoğlu: Alparslan Türkeş’i andı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanı Tekin Irgatoğlu Alparslan Türkeş’in vefatı dolayısı ile bir basın açıklaması yayınladı.

Irgatoğlu: Alparslan Türkeş’i andı
Son Güncelleme :

04 Nisan 2021 - 12:55

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanı Tekin Irgatoğlu Alparslan Türkeş’in vefatı dolayısı ile bir basın açıklaması yayınladı.

Başkan Irgatoğlu yayınladığı yazılı basın açıklamasında şunları belirtti; “4 Nisan 1997 tarihinde ebedi hayata göç eden Başbuğ Alparslan Türkeş’i kaybetmiş olmanın acısını geçen 24 yıllık süreç sonrasında bile ilk günkü gibi hissediyoruz. Ondan bizlere miras kalan Milliyetçi Hareket Partisi ve Ülkü Ocakları bugün emin ellerdedir. 80 yıllık dünya hayatını Türklük şuur ve gururuna vakfeden, İslam ahlak ve faziletine adayan Başbuğumuzun emanetlerine sahip çıkmak boynumuzun borcudur. Yozgat MHP Teşkilatları olarak merhum Başbuğumuzun ahrete irtihalinin yıldönümünde her sene düzenlediğimiz mevlit programımızı bu sene Koronavirüs Salgını dolayısı ile gerçekleştiremedik. Bizler Alparslan Türkeş’in yetiştirdiği evlatları olarak davamıza ilk günkü heyecan ve azimle sahip çıkmaya devam edeceğiz. Merhum Başbuğumuzu vefatının 24’ncü senesinde rahmet ve minnetle anıyorum. Türk Milliyetçiliğinin, Ülkücü Camianın bir kez daha başı sağ olsun” ifadelerini kullandı.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.