""

Irgatoğlu: Seçimlerden başarılı bir sonuçla çıkacağız « Yeniufuk Gazetesi

26 Nisan 2024 - 06:13

Irgatoğlu: Seçimlerden başarılı bir sonuçla çıkacağız

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Yozgat Merkez İlçe Başkanı Tekin Irgatoğlu, 24 Haziran’da yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği Genel Seçimleri için yoğun bir şekilde çalışmalarını sürdürdüklerini belirterek, vatandaşların teveccühü ile bu seçimden başarılı bir sonuçla çıkacaklarını söyledi.

Irgatoğlu: Seçimlerden başarılı  bir sonuçla çıkacağız
Son Güncelleme :

09 Haziran 2018 - 7:00

MHP İlçe Başkanı Tekin Irgatoğlu yaptığı açıklamada, ilçe, kasaba, köy ve mahallelerde parti olarak çalışmalara aralıksız devam ettiklerini ve her gün bir ilçede iftar ve ramazan şenliklerine katıldıklarını belirtti.
Milletvekili adaylarının belirlenmesi ile teşkilat olarak seçim çalışmalarına başladıklarını vurgulayan Irgatoğlu, “Seçim çalışmalarına mola vermeden ve aralıksız sürdürüyoruz. Vatandaşlarla sohbet ederken vatandaşlardan yoğun ilgi ve alaka görüyoruz. Ziyaretlerimizde halkımızın teveccühü ve ilgisini fevkalade güzel bulduk. Halkımızın partimize olan teveccühü oldukça yüksek. Biz de bu sorumlulukla çalışmalarımızın ivmesini yükselttik. Seçimlerde başarılı bir sonuç ile çıkacağımıza inanıyoruz. Genel Başkanımızın 15 Temmuz’da ki dik duruşunu Yozgat halkının Milliyetçi Hareket Partisine oy vererek ödüllendirileceğine inanıyorum” diye konuştu.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.