""

İş Kur, engelli ve eski hükümlü hibe projeleri başvuruları başladı « Yeniufuk Gazetesi

26 Nisan 2024 - 05:40

İş Kur, engelli ve eski hükümlü hibe projeleri başvuruları başladı

İŞKUR İl Müdürlüğü tarafından engelli ve eski hükümlü vatandaşlara yönelik, 2018/2 Engelli ve eski hükümlü hibe proje destek başvuruları başladı.

İş Kur, engelli ve eski hükümlü  hibe projeleri başvuruları başladı
Son Güncelleme :

30 Nisan 2018 - 7:00

İl Müdürü Taner Yıldız, konuya ilişkin yaptığı açıklamada şunları kaydetti: “Verilecek desteğin amacı, engelli ve eski hükümlülerin kendi işlerini kurmasına ve engellilerin mesleki eğitim alarak istihdam edilmeleri ve rehabilitasyonlarına yardımcı olmaktır. Bu yıl engelliler tarafından hazırlanan projelere 50 bin TL’ye kadar hibe desteği sağlanacaktır. Ayrıca eski hükümlülerin hazırladıkları projelere yönelik bürüt asgari ücretin 15 katı tutarı olan 30 Bin 442 TL’ye kadar hibe desteği sağlanacaktır. Engelli ve eski hükümlü vatandaşlarımız hazırladıkları projeleri en son 08 Haziran 2018 Tarihine kadar Yozgat Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğüne teslim etmeleri gerekmektedir.”

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.