""

İşadamı Çelik’e teşekkür belgesi « Yeniufuk Gazetesi

19 Nisan 2024 - 07:20

İşadamı Çelik’e teşekkür belgesi

Yerköy Çelikler Şirketleri Grup Başkanı İşadamı Ayham Çelik’e Türkiye Diyanet Vakfı tarafından Diyanet İşleri Başkanı Prof.Dr.Ali Erbaş tarafından teşekkür belgesi verildi.

İşadamı Çelik’e teşekkür belgesi
Son Güncelleme :

26 Nisan 2018 - 7:00

Yerköy İlçe Müftülüğü külliyesine arsa tahsisi konusunda önemli katkı sağlayan işadamı Çelik’e bu desteklerinden dolayı Diyanet İşleri Başkanı Prof.Dr. Erbaş tarafından teşekkür belgesi verildi.
İşadamı Ayhan Çelik, yaptığı açıklamada, Yerköy’le ilgili yapılan ve yapılması planlanan yatırımlara her zaman sahip çıktıklarını ve destek olduklarını söyledi.
Çelik, ”Sayın Başbakanımız Binali Yıldırım’ın talimatlarıyla Devlet Demir Yollarına ait 1600 Metrekare arsa Milli Emlak Genel müdürlüğü tarafından bedelsiz olarak Yerköy ilçe müftülüğüne devri gerçekleşti. Sayın Başbakanımızın talebimizi dikkate alarak bizleri onurlandırmasından dolayı şahsen ve ilçemiz Yozgat adına teşekkür eder şükranlarımı sunarım. Bu girişimimizden dolayı Diyanet İşleri Başkanı Sayın Prof.Dr. Ali Erbaş tarafından imzalı teşekkür belgesini Yerköy İlçe Müftüsü İbrahim Güneş Müftülük makamında tarafıma teslim edildi.Bu belgenin maddi değerinden öte benim için manevi değeri çok yüksektir.”diye konuştu.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.