""

İşaret dili eğitimi tamamlandı « Yeniufuk Gazetesi

15 Mayıs 2024 - 19:30

İşaret dili eğitimi tamamlandı

Yozgat Şehir Hastanesi personeline yönelik 6 hafta süren işaret dili eğitimi başarıyla tamamlandı. Eğitimin sonunda, bir kutlama töreni düzenlendi ve pasta kesildi.

İşaret dili eğitimi tamamlandı
Son Güncelleme :

04 Ekim 2023 - 17:20

Törene Yozgat Şehir Hastanesi Başhekimi Uz. Dr. Mustafa Kozan, İdari Ekip ve Şirket Yöneticileri de katıldı.
Başhekim Kozan, törende yaptığı konuşmada, “Engelsiz ve erişilebilir bir hastane olma yolunda personelimize verilen İşaret Dili Eğitimi kursuna katılan personellere teşekkür ediyorum. Hep birlikte Yozgat’a en iyi sağlık hizmetini sunmak için çalışmaya devam edeceğiz.” şeklinde ifadelerde bulundu.
Bu eğitim programı, hastane personelinin daha fazla hasta ve hasta yakınıyla iletişim kurabilmesini ve engelli hastalara daha etkili bir şekilde hizmet verebilmesini amaçlıyor.
İşaret dili eğitimi, hastane personelinin engelsiz sağlık hizmetlerinin sunulması konusundaki çabalarını ve duyarlılığını artırılması hedefleniyor. Haber Merkezi

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.