""

Işık Gün, en mutlu günlerinden birini yaşadı « Yeniufuk Gazetesi

20 Nisan 2024 - 14:26

Işık Gün, en mutlu günlerinden birini yaşadı

Yozgat İl Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürü Işık Gün, en mutlu günlerinden birini avukat olan oğlu Muhammed Ali Gün’ünün düğünüyle yaşadı.

Işık Gün, en mutlu günlerinden birini yaşadı
Son Güncelleme :

24 Temmuz 2018 - 7:00

Yozgat İl Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürü Işık Gün, en mutlu günlerinden birini avukat olan oğlu Muhammed Ali Gün’ünün düğünüyle yaşadı.
Yozgat’ta avukatlık yapan Işık ve Süheyla Gün çiftinin oğlu Muhammed Ali Gün, Kent Park Bölükbaşı Havuzbaşı Düğün Salonun da düzenlenen düğün töreninde hayatını; Hilal ve İsmail Aydoğdu çiftinin kızı Şema ile birleştirdi.
Katılımın oldukça yoğun olduğu düğün törenine, İl Milli Eğitim camiasının yanı sıra, Eğitim Bir Sen Yozgat Şube Başkanı Kenan Şerefli, Yurt Ay Derneği Başkanı Hakan Çeliksoy, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Abdullah Neşeli, avukat camiası, ilçe milli eğitim müdürleri ve şube müdürleri, daire müdürleri ve çok sayıda davetli katıldı.
Düğünde çiftlerin, mutluluğuna ortak olan davetliler, müzik eşliğinde oynan oyunlara eşlik ederek gönüllerince eğlendi.
İl Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürü Işık Gün, törende davetlilerle tek tek ilgilenerek katıldıkları için teşekkür etti. Gün, en mutlu günlerinden birini yaşadığını belirterek, “İnsanların mutlu ve hüzünlü günlerinde bir arada olmak, o duyguyu paylaşmak toplumumuzun adet ve geleneklerinde yer almaktadır. Bugünde dostlarımız, yakınlarımız bizim davetimize icabet ederek mutluluğumuzu paylaştılar. Ben kendileri çok teşekkür ediyorum. Oğlumuza ve kızımıza da bir ömür mutluluklar diliyorum.”diye konuştu.
Yozgat Olay ve Yeniufuk Gazetesi olarak, Muhammed Ali ve Şeyma Gün çiftini tebrik ediyor bir ömür mutluluklar diliyoruz.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.