""

İŞKUR’da Engelli hibe başvuruları devam ediyor « Yeniufuk Gazetesi

25 Nisan 2024 - 18:44

İŞKUR’da Engelli hibe başvuruları devam ediyor

Yozgat Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Taner Yıldız, engelli hibe proje başvurularının devam ettiğini belirterek, projeden yararlanmak isteyen engelli vatandaşların 8 Haziran tarihine kadar il müdürlüğüne projelerini teslim etmeleri gerektiğini söyledi.

İŞKUR’da Engelli hibe  başvuruları devam ediyor
Son Güncelleme :

12 Mayıs 2018 - 7:00

İşkur Müdürü Taner Yıldız, yaptığı açıklamada istihdamına yönelik destekleri arttırarak engelli vatandaşların hayallerini gerçeğe dönüştürmeye devam ettiklerini ifade etti.
Yıldız, “Engelli hibe projelerine toplam 20 vatandaşımız başvuru yaptı ve bunlardan 17 tanesi Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğü tarafından oluşturulan komisyon tarafından uygun bulunarak destek kapsamına alındı. İl Müdürlüğümüz toplamda, engelli hibe projelerine başvuran 63 engelli vatandaşımızın projesine destek verdi. Bu yılda projesi destek kapsamına alınan engelli vatandaşlarımıza 50 Bin TL’ye kadar hibe desteği sağlanacaktır. Engelli vatandaşlarımız hazırladıkları projeleri en son 08 Haziran 2018 Tarihine kadar İl Müdürlüğümüze teslim etmeleri gerekmektedir “dedi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.