""

iŞKUR’dan basına 9 ay işbaşı eğitim programı « Yeniufuk Gazetesi

24 Nisan 2024 - 04:44

iŞKUR’dan basına 9 ay işbaşı eğitim programı

Yozgat Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Taner Yıldız, Türkiye İş Kurumu ile Basın İlan Kurumu arasında 2016 yılında iletişim ve medya sektöründe çalışan veya çalışabilecek iş arayanlara ve üniversite öğrencilerine yönelik olarak 9 ay işbaşı eğitim programı düzenleneceğini söyledi.

iŞKUR’dan basına 9 ay işbaşı eğitim programı
Son Güncelleme :

04 Mayıs 2018 - 7:00

Yıldız, yaptığı açıklamada, şunları kaydetti: “ Basın İlan Kurumu 2018 yılında dünyada bilgi teknolojilerinde yaşanan değişim ve dönüşümün gerekliliği konusunda, nitelikli insan kaynağını oluşturmak, yeni nesil gazeteci yetiştirmek amacıyla Basın İlan Kurumu Gazetecilik Eğitim Programı başlatmış bulunmaktadır. Bu kapsamda söz konusu eğitimi bitiren kişilerin sektörde faaliyet gösteren işletmelerde işbaşı eğitim programlarına katılmaları konusunda işletmelerle anlaşmalar yapmıştır. Gelinen aşamada Basın İlan Kurumu yetkilileri Kurumumuz tarafından uygulanmakta olan işbaşı eğitim programlarından sektördeki firmaların yararlanmasını talep ediyoruz.”dedi.
Yıldız, yapılan protokol çerçevesinde görsel ve yazılı basın meslek kuruluşlarında çalıştırılmak üzere 9 ay süreli program düzenleneceğini kaydetti.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.