""

İŞKUR’dan Engelli ve Eski Hükümlüye Destek « Yeniufuk Gazetesi

28 Mart 2024 - 19:16

İŞKUR’dan Engelli ve Eski Hükümlüye Destek

Yozgat Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü Engelli ve Eski Hükümlü vatandaşların hazırladığı projelere hibe desteği verdi.

İŞKUR’dan Engelli ve  Eski Hükümlüye Destek
Son Güncelleme :

11 Haziran 2018 - 7:00

Konu hakkında bilgi veren İŞKUR İl Müdürü Taner Yıldız,Engelli ve eski hükümlü vatandaşlarımızın kendi işlerini kurmak amacıyla İl Müdürlüğümüze yaptıkları başvurular neticesinde Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğü bünyesinde kurulan komisyonca değerlendirmeye alınmış ve yapılan değerlendirme sonucu uygun bulunan projelere hibe desteği verilmesi kararlaştırılmıştır dedi.
Yıldız bu yıl engelli ve eski hükümlü bireylerin hazırladıkları projelere hibe desteği verilmesi amacıyla projesi geçen vatandaşlarımızı kuruma davet ederek, hibe desteğini vermek için sözleşme imzaladık. Yapılan sözleme neticesinde 12 engelli ve 3 eski hükümlü vatandaşımıza toplamda 540 Bin TL hibe desteğinin sağlandığını aktardı.
Yıldız sağlanan bu hibe destekleriyle engelli ve eski hükümlü vatandaşlarımız kendi işletmelerini kurarak, hem kendi işlerinin patronu olacak hem de istihdama katkı sağlayacaklarını söyledi. Yıldız İŞKUR olarak her zaman vatandaşımızın yanında olduğumuzu bir kez daha vurgulayarak, gerek istihdam teşvikleriyle gerekse de hibe desteği ile vatandaşlarımızın önündeki engelleri kaldırıp onlara destek olmaya devam edeceğiz dedi. Bu vesileyle projesine destek verilen vatandaşlarımızı tebrik ederek kuracakları işlerin kendilerine iş dünyasına ve ilimize hayırlı olmasını diledi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.