""

işkur’dan kursiyerlere ziyaret « Yeniufuk Gazetesi

25 Nisan 2024 - 17:58

işkur’dan kursiyerlere ziyaret

Yozgat Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Taner Yıldız, Denetimli Serbestlik Müdürü Cihat Çanak’ı makamında ziyaret etti.

işkur’dan kursiyerlere ziyaret
Son Güncelleme :

01 Mayıs 2018 - 7:00

İŞKUR’un hükümlü bireylere yönelik bu tür desteklerin çok önemli olduğunu vurgulayan Denetimli Serbestlik Müdürü Cihat Çanak, ziyaretlerinden dolayı Yıldız’a teşekkür etti.
Daha sonra, İş kur İl Müdürlüğü ile imzalanan işbirliği protokolü çerçevesinde, Denetimli Serbestlik Şartlarından faydalanan Hükümlülere yönelik açılan Girişimcilik Eğitim Programında, eğitim alan kursiyerleri ziyaret eden Yıldız, kursiyerlere hitaben yaptığı konuşmada İşkur’un eski hükümlü kişilere yönelik hizmetlerinden olan hibe desteğinden bahsetti.
Yıldız, “Kendi işini kurmak isteyen eski hükümlü vatandaşlarımız girişimcilik belgelerini aldıktan sonra iş fikirlerine yönelik olarak hazırlayacakları projeyi 08 Haziran 2018 tarihine kadar İl Müdürlüğümüze ulaştırılması gerekmektedir. Gelen projeler genel müdürlüğümüzce oluşturulan kurul tarafından değerlendirilip onaylandıktan sonra, projelere bürüt asgari ücretin 15 katı tutarında olan 30 Bin 442 TL’ye kadar hibe desteği verilecektir.” dedi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.