""

İstanbul Yozgatlılar Federasyonu’ndan eğitim kışlası çağrısı « Yeniufuk Gazetesi

23 Nisan 2024 - 18:34

İstanbul Yozgatlılar Federasyonu’ndan eğitim kışlası çağrısı

İstanbul Yozgatlılar Federasyonu tarafından bedelli askerlik eğitim kışlasının Yozgat’a kurulması yönünde farkındalık oluşturmak amacıyla sosyal medya hesaplarından kampanya başlatıldı.

İstanbul Yozgatlılar Federasyonu’ndan eğitim kışlası çağrısı
Son Güncelleme :

21 Temmuz 2018 - 7:02

İstanbul Yozgatlılar Federasyonu tarafından bedelli askerlik eğitim kışlasının Yozgat’a kurulması yönünde farkındalık oluşturmak amacıyla sosyal medya hesaplarından kampanya başlatıldı.İstanbul Yozgatlılar Federasyonu sosyal medya hesabından yapılan açıklamada şunlar kaydedildi: “Ülkemizin son dönemlerinde gündemini içeren Bedelli Askerlik, eğitimlerinin verilmesi için uygun eğitim alanı aranmaktadır. 25 gün sürmesi planlanan bu eğitimi elinden acemi birlikleri ve kışlaları alınan Yozgat’ımıza da yapılması bölgedeki halkımızın ekonomik yapısına katkı sağlayacağını öngören İstanbul Yozgatlılar Federasyonu Başkanı Ahmet Yılmaz, ve Farkındalık Dernekleri Genel Başkanı Emirhan Aydoğmuş, tüm teşkilatları ile pozitif algı oluşturarak halkımızı davete çağırmaktadır. Unutmayın bir Yozgat’ımız var.”

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.