""

IV. Bozok Ortopedi Günleri Sempozyumu « Yeniufuk Gazetesi

23 Nisan 2024 - 14:59

IV. Bozok Ortopedi Günleri Sempozyumu

Bozok Üniversitesi Tıp Fakültesi tarafından “ IV.Bozok Ortopedi Günleri Diz Osteoartritinde Güncel Yaklaşımlar Sempozyumu ” düzelendi.

IV. Bozok Ortopedi Günleri Sempozyumu
Son Güncelleme :

01 Mayıs 2018 - 7:00

Üniversite Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen sempozyuma Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Şenol Akın, Tıp Fakültesi Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Soykan Dinç, Üniversitemiz Tıp Fakültesi Ortopedi ve Travmatoloji Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Şükrü Solak, öğretim üyeleri ve öğrenciler katıldı.
Üniversite Tıp Fakültesi Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Soykan Dinç ve Tıp Fakültesi Ortopedi ve Travmatoloji Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Şükrü Solak, yaptıkları konuşmalarda sempozyumun düzenlenmesindeki amacı anlattı.
Sempozyumda konuşan Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Şenol Akın, “Tıp Fakültemiz tarafından her yıl değişik konularda gerçekleştiren sempozyumlarda bu yıl diz osteoartrinti konusu ele alınacak. Sempozyum vesilesi ile bir birinden değerli akademisyenleri Yozgat’ta ve Bozok Üniversitesi’nde ağırlamaktan mutluluk duyuyoruz. Sempozyumun düzenlememesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.
Ankara, Kayseri, Sivas, Tokat gibi çevre illerden 80’e yakın akademik ve sağlık personelinin katıldığı sempozyumda diz osteoartriti ( kireçleme ) konularında dünyadaki son gelişmeler konuşuldu.
Sempozyum sonunda katılımcılara teşekkür plaketi takdim edildi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.