""

İYİ Parti adaylarını tanıtarak seçim startı verdi « Yeniufuk Gazetesi

29 Mart 2024 - 17:54

İYİ Parti adaylarını tanıtarak seçim startı verdi

İYİ Parti Yozgat İl Başkanlığı, 24 Haziran’da yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği Genel Seçimi için partisinin Yozgat Milletvekili adaylarının tanıtımını yaparak seçim startını verdi.

İYİ Parti adaylarını  tanıtarak seçim startı verdi
Son Güncelleme :

28 Mayıs 2018 - 7:00

İYİ Parti İl Başkanlığında düzenlenen aday tanıtım toplantısına, İl Başkanı Metin Özışık, ilçe başkanları ve partililer ile İYİ Parti Yozgat Milletvekili 1.sıra adayı Seyit Yücel, Derviş Vural, Gökhan Gençaslan ve Akın Uyar, katıldı.
İl Başkanı Metin Özışık, toplantıda yaptığı açılış konuşmasında AK Parti İktidarını eleştirdi.
Başkan Özışık, “Sen kalk Osmanlı ordusunu Libya’da yönet, obruk’u kazan derneği Libya’yı İtalyanlardan koru, Çanakkale’yi geç, şeref madalyalarını göğsüne tak, oradan Muş ve Bitlis’i Ruslardan kurtar, Filistin’de askerleri bile Toroslardan çekip kurtar, kazandığın bütün madalyaları İstanbul’da denizin dibine at, bir avut arkadaşın ile Samsun’a çık ve milli mücadeleyi başlat, kongreler yap, yeni bir devlet kur, başına geç yönet, kalkındır. Çobandan mühendis, bataklıktan fidan çıkar. Saygın bir vatan ve bayrak kazandır. 80 sene sonra bir soysuz çıksın Cumhuriyet reklam arasıydı desin. O reklam arası 16 yıllık AKP iktidarıydı. 24 Haziran’da bitecek. Çünkü bu seçim rantiyeciler, ihalecilerle, çolunun, çocuğunun işi için, alın teri akıtan mücadele veren insanların seçimidir.”dedi.
İl Başkanı Özışık’ın konuşmasının ardından İYİ Parti Adayları’da kendilerini tanıtarak seçim sürecine ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.