""

Kadınlardan anlamlı destek « Yeniufuk Gazetesi

23 Nisan 2024 - 12:12

Kadınlardan anlamlı destek

Siyasi partilerin hemen hemen her seçim döneminde listelerinde yer vereceklerini söylemiş olmalarına rağmen bir türlü beklenilen değeri vermedikleri kadın adaylara en güzel ve en anlamlı destek yine kadınlardan geldi.

Kadınlardan anlamlı destek
Son Güncelleme :

05 Mayıs 2018 - 7:00

İki dönemdir aday adaylığını koyan, listeye girememiş olmasına rağmen çalışmalarını son güne kadar sürdürerek takdir toplayan Sibel Yıldırım’la bir araya gelen TOBB Kadın Girişimciler Kurulu, Yozgat’tan bir kadın vekil görme beklentilerini yüksek bir sesle dile getirdiler.
24 Haziran’da yapılacak olan erken seçimler öncesinde aday adayları çalışmalarını aralıksız sürdürürken, ilçe ilçe dolaşırken, Sibel Yıldırım beklenmedik bir şekilde kendisine destek veren kadınları bürosunda konuk etti.
MECLİS’TE GÖRMEK İSTİYORLAR
Sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen buluşmada TOBB Kadın Kurulu üyeleri, kadınların sorunlarını Meclis’e taşıyacak bir ismin mutlak suretle siyasi partilerin listesinde yer alması gerektiği hususunda birleştiler. Kadınlara seçme seçilme hakkı verilen ilk ülke olunmasına rağmen Türkiye’de kadınlara siyasette fazla söz hakkı tanınmamış olmasını büyük bir eksiklik olarak yorumlayan TOBB Kadın Girişimciler Kurulu üyelerinin verdiği destek aday adayı Sibel Yıldırım’ı oldukça duygulandırdı.
Amaçlarının kadınların sorunlarını Meclis’e taşımak, çözüm üretmek ve bu şekilde toplumsal birçok sıkıntıyı ortaya çıkmadan çözme amacında olduklarını belirten Sibel Yıldırım, “Yozgat Meclis’e bir kadın vekil göndermeli. Bu ben olurum, başka bir arkadaşımız olur önemli değil. Önemli olan kadınlara siyasette sözde değil özde değer verilmesidir” dedi.
Yıldırım konuşmasının son bölümünde kendisine ve kadın aday adaylarına desteklerini esirgemeyen TOBB Kadın Girişimciler Kurulu üyelerine teşekkür etti.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.