""

Kayabaş aday adaylık başvurusunu yaptı « Yeniufuk Gazetesi

19 Nisan 2024 - 04:40

Kayabaş aday adaylık başvurusunu yaptı

24 Haziran’da yapılacak olan Milletvekilliği seçimleri için AK Parti’de ilk aday adaylığı açıklaması Bahri Kayabaş’tan geldi.

Kayabaş aday adaylık  başvurusunu yaptı
Son Güncelleme :

26 Nisan 2018 - 7:00

Yozgatlı İşadamı Bahri Kayabaş, AK Parti Yozgat İl Başkanlığına giderek milletvekilliği Aday Adaylığı müracaatında bulundu. AK Parti Yozgat İl Başkan Yardımcısı Çelebi Dursun’a aday adaylık formunu teslim eden Kayabaş, 24 Haziran tarihinde gerçekleştirilecek olan Milletvekilliği seçiminde Yozgat’a hizmet etmek için aday olduğunu söyledi.
Yozgat’a ve Yozgatlıya hizmet etmek için bu yola çıktığını dile getiren Kayabaş, ‘’İlk defa milletvekilliği için adaylığımı açıklıyorum. Hoş bir tesadüf ki 24 Haziran Milletvekilliği seçimleri için de AK Parti’nin Yozgat’taki ilk aday adayıyım. Bu benim için bir gurur. Ben Yozgatlıya hizmet etmek için buradayım. Milletvekilliği için aday gösterilirim yada gösterilmem bunu bilemem ama ben seçim süreci boyunca Partim için elimden geleni yapacağım ve İl yönetimimiz ile birlikte gerekli her türlü çalışmalara katılacağım. Şimdiden herkese bu seçimlerin hayırlı olmasını diliyorum’’ dedi. AK Parti Merkez İlçe Başkan Yardımcısı Çelebi Dursun ise Partilerinde ilk aday adaylığını açıklayanın işadamı Bahri Kayabaş olduğunu ifade etti.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.