""

Kayış’tan Kur’an kurslarına ziyaret « Yeniufuk Gazetesi

29 Nisan 2024 - 06:35

Kayış’tan Kur’an kurslarına ziyaret

Sorgun İlçe Müftüsü Mustafa Kayış ’Haydi Koş Gel, Camiler Seninle Güzel” sloganıyla açılan Yaz Kur’an kursları ziyaretlerine devam ediyor.

Kayış’tan Kur’an kurslarına ziyaret
Son Güncelleme :

02 Ağustos 2022 - 15:08

Sorgun İlçe Müftüsü Mustafa Kayış ’Haydi Koş Gel, Camiler Seninle Güzel” sloganıyla açılan Yaz Kur’an kursları ziyaretlerine devam ediyor.

Ziyaret sonrası bir açıklama yapan Müftü Kayış, “Her yaz mevsiminde olduğu gibi bu yaz mevsiminde de çocuklarımız ve gençlerimiz Yaz Kur’an kurslarının manevi bir atmosferinde, camilerde ve Kur’an Kurslarında büyük bir neşe, sevinç ve coşkuyla bir araya geleceklerdir. Kurslarımızda Kur’an-ı Kerim okumayı ve temel dini bilgileri öğrenecekleri gibi sosyal ve kültürel etkinlikler ile vakitlerini verimli bir şekilde değerlendirme fırsatı bulacaklardır. Bizler inanıyoruzki bu eğitimler vesilesiyle çocuklarımız bir ömür boyu anne-babaya hayırlı bir evlat; dine, vatana, millete faydalı ve ahlaklı birey olacaklardır. Sorgun merkez, kasaba ve köylerin tamamındaki camiiler ve Kur’an kurslarında eğitim veriyoruz. 228 görevlimiz ile toplamda 4.200 öğrenciye eğitim vermeye devam edeceğiz. Kurslarda görev alan bütün hocalarımıza başarılar diliyorum. Yaz Kur’an kurslarımızda hizmet verdiğimiz çocuklarımıza ve gençlerimize başarılar diliyorum. Ailelerine de çocuklarını bizlere emanet ettikleri için teşekkür ediyorum.” dedi. Alparslan DEMİR

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.