""

Kaymakam Işık’a ziyaret « Yeniufuk Gazetesi

20 Nisan 2024 - 09:03

Kaymakam Işık’a ziyaret

Sarıkaya İlçe Emniyet Teşkilâtı Polis Haftası’nın 176. Kuruluş yıldönümü nedeniyle Kaymakam Selami Işık’ı makamında ziyaret etti.

Kaymakam Işık’a ziyaret
Son Güncelleme :

09 Nisan 2021 - 11:41

Sarıkaya İlçe Emniyet Teşkilâtı Polis Haftası’nın 176. Kuruluş yıldönümü nedeniyle Kaymakam Selami Işık’ı makamında ziyaret etti.

Emniyet Teşkilâtının 176. Kuruluş yılı kutlamaları kapsamında, İlçe Emniyet Müdürü Murat Kundakçı ile emniyet görevlileri, Kaymakam Selami Işık’ ı makamında ziyaret ederek, 5-10 Nisan tarihleri arasında kutlanan Polis Haftası nedeniyle yapılacak etkinlikler hakkında Kaymakam Işık’ a bilgiler verdi.

Kaymakam Işık, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek “Yasalar çerçevesinde, kamu düzeninin korunması ve halkımızın can ve mal güvenliğinin sağlanması konusunda başarılı çalışmaların altına imza atan Polis Teşkilatımız, ilçemizde de ‘ Vatandaş Odaklı Kamu Hizmeti ‘ anlayışıyla çalışmalarını sürdürmektedir. Türk Polis Teşkilatı’nın kuruluşunun 176. yıldönümünde, Emniyet Teşkilatı’nda görev yapan tüm teşkilat mensuplarımızın Polis Haftası’nı kutluyor, şehit olan polislerimizi rahmetle, gazilerimizi saygıyla anıyor, görevleri başındaki tüm polislerimize ve değerli ailelerine selam ve saygılarımı iletiyorum” İfadelerini kullandı.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.