""

Kazanan dostluk oldu « Yeniufuk Gazetesi

25 Nisan 2024 - 06:57

Kazanan dostluk oldu

Kazanan dostluk oldu
Son Güncelleme :

05 Ağustos 2022 - 14:43

Yozgat Belediyesi tarafından bu yıl 21.ncisi düzenlenen Uluslararası Sürmeli Festivali açılışında düzenlenen Protokol ile basın mensupları karşılaşması her ne kadar protokol üyelerinin kazanması ile sona erse de dostluk kazandı.

Yozgat’a sosyal, kültürel etkinliklere büyük katkı sağlayan 21’inci Uluslararası Sürmeli Festivali’nin açılışı Rıza Kayaalp Kapalı Spor Salonunda oynanan Protokol ile basın mensupları arasındaki voleybol maçıyla başladı.

Günlük hayatlarından sık sık karşılaşan uzun bir aradan sonra spor sahalarında ilk kez bir araya gelmesine vesile olan, kazananın dostluk olduğu maç her iki tarafın da yoğun iş stresinden uzaklaşmasına da zemin hazırladı.

Yozgat’ın yönetiminde söz sahibi olan isimlerle görevleri Yozgat’ın gelişmesi, ileriye gitmesi için yoğun bir emek veren basın mensupları voleybol maçında kozlarını paylaştılar.

FESTİVALE SÜPER AÇILIŞ

Yozgat’a sosyal, kültürel, ekonomik ve sportif yönden büyük katkılar sağlaması beklenen 21’inci Uluslararası Sürmeli Festivali’nin açılışı öncesinde protokol üyeleri ile basın mensupları voleybol maçında karşılaştı. Yozgat Valisi Ziya Polat, Ak Parti Yozgat Milletvekili ve Seçim İşleri Başkan Yardımcısı Yusuf Başer, Belediye Başkanı Celal Köse, Cumhuriyet Başsavcısı Recep Sevgili, Bozok Üniversitesi Genel Sekreteri Prof. Dr. Uğur Kölemen, Belediye Başkan Yardımcısı Murat Tanışman, MHP İl Başkanı Tekin Irgatoğlu ve ulusal ve yerel basın mensuplarının yer aldığı takımları karşı karşıya getiren müsabaka oldukça renkli görüntülere sahne oldu. Yoğun iş stresinden bir nebze olsun uzaklaşılmasına vesile olunan karşılaşmada basına göre daha sık maç yapan protokol üyeleri zaman zaman zorlansa da karşılaşmayı galip bitirmeyi başardı.

ÖRNEK EV SAHİPLİĞİ

Karşılaşmanın bitiminin ardından iki takım oyuncuları bu kez de karma takımlar oluşturularak karşılaşmaya devam ederken, Belediye ev sahipliğinin en güzel örneklerini sergiledi. Hem saha içerisinde bulunanlara, hem de seyircilere çeşitli ikramlar yapılan maç sonrasında da ev yapımı tatlı ikram edildi. Maçın sonunda Yozgat Valisi Ziya Polat, Ak Parti Yozgat Milletvekili Yusuf Başer ve Belediye Başkanı Celal Köse, karşılaşmanın anısına basın mensupları adına Yeni Ufuk Gazetesi Muhabiri Alpaslan Demir’e çiçek takdim etti.  Demir, böylesine güzel bir müsabakada yer almanın kendilerini mutlu ettiğini belirterek, basın mensupları adına protokol üyelerine teşekkür etti. Alpaslan DEMİR

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.