""

Kazım Başkan helallik istedi, vedalaştı « Yeniufuk Gazetesi

17 Mayıs 2024 - 13:23

Kazım Başkan helallik istedi, vedalaştı

Kazım Başkan helallik istedi, vedalaştı
Son Güncelleme :

22 Ocak 2019 - 7:00

Ak parti aday tanıtım toplantısı hafta sonu yapıldı. İlçelerin her zamanki gibi yoğun katılım sağlaması salonda adeta düğün havası estirdi.

Geçmiş yıllarda olduğu gibi bu sefer de tören için seçilen Rıza Kayaalp Spor salonu fevkalade süslenmiş, tavana asılan kocaman Türk Bayrağı ve tribünlerin parti bayraklarıyla donatılmış olması katılımcıların enerjisini adeta katmerleştirdi.

Belediye Başkan adayları ile birlikte ilçelerden gelen partililer, salonda seslendirilen müziklere coşku ile zaman zaman eşlik etmeleri programın düğün havası yapılmasına vesile oldu.

* * * *

Biliyoruz ki; Ak Partinin bu programı günler önce belliydi… Fakat Yozgat’ta Ak Partinin Belediye başkanı adayı belli olmasından sonra siyasi kulisler de ve çeşitli mekânlarda yapılan sohbetlerde en önemli konu Belediye Başkanı Kazım Arslan ve aday gösterilmeyen Belediye başkanları ile ilgili konuşulan siyasi gelişmeler oldu…

Ak parti ve partililer, yaptığımız sohbetlerde bu durumdan pek bahsetmemiş olsalar da, çok rahat olmadıkları her hallerinden belliydi.

Aday gösterilmeyen Belediye Başkanları arasında aday tanıtım törenine tek katılan gördüğüm kadarıyla Yozgat Belediye Başkanı Kazım Arslan oldu. Başkan Aslan, burada yapmış olduğu konuşma ile şimdiye kadar hakkında söylenenleri çöpe attı.

* * * *

Belediye Başkanı Kazım Arslan, 5 yıllık süreç içerisinde seçim öncesi vaatlerinin hepsini gerçekleştirdiğini belirterek, şöyle konuştu: “Gönül belediyeciliğini lafta bırakmayan, her türlü haliyle icraat geçiren ve 5 yıl boyunca gönül belediyeciliğinin en güzel örneğini veren bir belediye başkanı olarak burada içim ve vicdanım rahattır. Bu noktada sizlere hizmet vermenin mutluluğunu ve gururunu yaşıyorum. Yozgat’ta 5 yıl içerisinde 30 yılda yapılacak hizmetleri 5 yıl içerisinde gerçekleştirdik. Seçim vaatlerimizde 24 proje sunmuştuk. Bugün o 24 projenin tamamını gerçekleştirdiğimiz gibi üzerine 86 tane daha proje yaparak sizlere veda ediyorum. Bunun da vermiş olduğu mutluluk bana yeter.  Makamlar gelip geçidir. Biraz sonra ne olacağının garantisi yok önemli olan hoş bir seda bırakmaktır.”

* * * *

Belediye Başkanı Kazım Aslan’ın bu konuşmasından herkes farklı şeyler çıkartabilir ama bana göre, 5 yıl içinde yapmış olduğu hizmetlerden bahsederek, şimdiye kadar olduğu gibi, bundan sonra Ak parti ile yola devam edeceğini ifade etmiştir.

Şimdi 31 Martta yapılacak seçimlere 3 aydan az bir zaman kaldı. Ak Parti, İl, İlçe ve Belde Belediye başkan adaylarını da açıkladığına göre, seçim çalışmaları bundan sonra biraz daha hareket kazanacaktır.

Ak Parti aday tanıtım toplantısında salona yansıttığı havayı meydanlara ve gittiği her mekana yansıtabilirse vatandaştan karşılığını fazlasıyla görecektir.

Mesela bugünden sonra merkezde Celal Köse ile Kazım Aslan, elele, kol kola girip, seçmeni birlik ve beraberlik içerisinde kucakladıkları takdirde parti adına önemli gelişmeler olacaktır.

 

  • Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın deyimi ile aday olamayınca Yozgat’ta Ak parti treninden inen Siyasetçiler!
  • Ak Partinin hafta sonu yaptığı aday tanıtım toplantısında bir konuşmacı tarafından hedef gösterilen MHP’li Başkan, Başkan adayı!
  • Seçimlerde Bağımsız aday olup, seçimleri kazanarak, mazbatayı alıp, sonra da Cumhurbaşkanına götüreceğini söyleyen Siyasetçi!

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.