""

Keven: 24 Haziran hepimiz için bir umut « Yeniufuk Gazetesi

18 Nisan 2024 - 14:08

Keven: 24 Haziran hepimiz için bir umut

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Yozgat milletvekili 1.sıra adayı Ali Keven 24 Haziran seçimlerinin ülkenin geleceği açısından bir umut olduğunu söyledi.

Keven: 24 Haziran hepimiz için bir umut
Son Güncelleme :

08 Haziran 2018 - 7:00

CHP Yozgat Milletvekili adayları seçim çalışmalarını Akdağmadeni’nde sürdürdü.
Yozgat’ın ilçelerini ve ilçe örgütlerini ziyaret eden CHP milletvekili adayları ve beraberindeki heyet, gittikleri her yerde CHP seçim bildirgesi ile ilgili bilgiler verdi. Akdağmadeni CHP ilçe örgütlerinde partililerle bir araya gelen adaylar, daha sonra ilçede esnaf gezisi yaptı.
ÖNÜMÜZDEKİ
SÜREÇ ÖNEMLİ
CHP Yozgat 1. sıra milletvekili adayı Ali Keven, ilçe örgütüne yaptığı ziyarette 24 Haziranın çiftçinin, emeklinin, işçinin, esnafın, işsiz kalan gençlerin, fabrikası kapanan şeker pancarı çalışanının umudu olduğunu söyledi. Bu dönemde Yozgat’tan milletvekili çıkartacaklarını söyleyen Keven, “Aydınlık bir Türkiye’de Cumhuriyet Halk Partisi’nin iktidarında buluşacağız. Bu nedenle önümüzdeki süreç çok önemli, her yerde, her sokakta, her köyde, her fabrikada, pazarda, çarşıda seçim bildirgemizi anlatacağız, huzurlu bir gelecek için artık tamam diyeceğiz” şeklinde konuştu.
YOZGAT’IN TARIMI İÇİN MUHALEFET OLARAK BÜYÜK
ÇABALAR
HARCADIK
Keven, gerçekleştirdikleri tüm ziyaretlerde halktan gelen olumlu tepkilerden dolayı yaşadıkları memnuniyeti dile getirerek kendilerinden beklenenin en iyisini yapacaklarını verilen desteğin asla boşa çıkmayacağının altını çizdi. Yozgat’ın tarım ve hayvancılık potansiyeline de vurgu yapan Keven, Yozgat tarımını hak ettiği noktaya getirmek için muhalefet olarak büyük çabalar harcadıklarını, 24 Haziran’dan sonra iktidara geldiklerindeyse tarım ve hayvancılığa yönelik her türlü teknik ve danışmanlık desteği vereceklerini, özellikle kooperatifleri etkin kılıp üniversiteleri de yerel dinamikleri güçlendirme noktasında işlevleştireceklerini vurguladı.
BOZDEMİR BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ
Aslen Akdağmadenli olan CHP Yozgat 4. sıra adayı Şahin Bozdemir’e de hemşerileri tarafından büyük bir ilgi gösterildi. Hemşerileri tarafından gördüğü ilgi karşısında büyük bir mutluluk duyduğunu dile getiren Bozdemir, “Biz Cumhuriyet Halk Partisi olarak Yozgat için elimizi taşın altına koyduk. Bunun meyvelerini de almaya başladığımıza inanıyorum. Bizlere gösterilen bu ilgi ve alaka bunun bir göstergesi. Yozgat ve Yozgatlı her şeyin en güzeline layık. ” şeklinde konuştu.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.