""
www.losev.org.tr
www.losev.org.tr

Kızılay Anaokulu’nda annelere özel etkinlik coşkusu « Yeniufuk Gazetesi

21 Mayıs 2024 - 00:07

Kızılay Anaokulu’nda annelere özel etkinlik coşkusu

Yozgat’ın gözde eğitim kurumlarından biri olan Perihan Coşkun Adnan Vural Kızılay Anaokulu, Anneler Günü’nü muhteşem bir etkinlikle kutladı. Okulun Fatih Mahallesinde bulunan Belediye Konağı’nda gerçekleştirilen etkinlik, katılımcılar tarafından büyük beğeni topladı.

Kızılay Anaokulu’nda annelere özel etkinlik coşkusu
Son Güncelleme :

10 Mayıs 2024 - 15:19

Okul Müdürü Neslihan Büyükergün Özer’in öncülüğünde düzenlenen etkinliğe, öğretmenler, öğrenciler ve veliler büyük ilgi gösterdi. Minik öğrencilerin annelerine özel olarak hazırladıkları gösteriler, etkinliğe renk kattı. Oyunlarla ve hünerlerini sergileyerek annelerine unutulmaz bir gün yaşatan minikler, öğretmenleriyle birlikte hazırladıkları hediyeleri de annelerine takdim etti.
Etkinlikteki renkli ve duygusal anlar, anneler tarafından büyük beğeni topladı. Okul Müdürü Neslihan Büyükergün Özer, yaptığı konuşmada Anneler Günü’nün önemine vurgu yaparak şunları dile getirdi: “Anneler; fedakârlık, sabır, koruyuculuk, şefkat, sevgi ve merhamet gibi hasletlerin timsalidir. Annelerimiz, hayatımızın en değerli varlıklarıdır ve onların sevgisiyle hayat anlam kazanır.”
Özer , “Bugün, sadece Anneler Günü değil, her gün annelerimizi hatırlamalı ve kıymetlerini bilmeliyiz. Onlar bizim ilk öğretmenlerimizdir, en büyük destekçilerimizdir. Bu özel günü, değerli annelerimizle birlikte kutlamak bizim için büyük bir onurdu.” dedi.
Perihan Coşkun Adnan Vural Kızılay Anaokulu ailesi olarak, tüm annelerin Anneler Günü’nü en içten dileklerle kutladıklarını belirten Özer, şehit ve gazi anneleri başta olmak üzere tüm annelere sağlık ve mutluluk dolu uzun ömürler diledi./Nazife EKİCİ

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.