""

Konfederasyon yönetiminden gazetemize ziyaret « Yeniufuk Gazetesi

23 Nisan 2024 - 23:49

Konfederasyon yönetiminden gazetemize ziyaret

İstanbul’da yaşayan ve önemli sektörlerin temsilcilerinin bir araya gelerek Yozgat’a ve Yozgatlılara her alanda hizmet etmek amacıyla kurulan Yozgat Konfederasyonu Gelen Başkanı Mehmet Deniz, Yönetim kurulu üyeleri ile birlikte gazetemizi ziyaret ederek, yapılan çalışmalarla ilgili değerlendirmede bulundu.

Konfederasyon yönetiminden gazetemize ziyaret
Son Güncelleme :

11 Mayıs 2018 - 12:55

İstanbul’da bütün çalışmaları tamamladıktan sonra çeşitli kurum ve kuruluşları ziyaret ederek fikir alışverişinde bulunan heyet Yozgat’ta da çeşitli kuruluşları ziyaretleri sırasında gazetemize yaptıkları ziyarette Konfederasyon Genel Başkanı Mehmet Deniz, gazetemiz sahibi Bekir Çaylak’a çalışmalarla ilgili bilgiler aktardı.
Yapılan ziyarette İstanbul Avrupa ve Anadolu Yakası Federasyonu Başkanı Mustafa Fakı,Bozok Dernekler Federasyonu Başkanı Hamdi Kurtoğlu,Yozgat İl Dernekleri Federasyonu Başkanı Ali Haydar Tuncer,Çapanoğlu Dernekler Federasyonu Başkanı İbrahim Yılmazer,Marmara Yozgatlılar Federasyonu Başkanı Ahmet Aslan, Yozgat Konfederasyonu Ankara İl Temsilcisi Mustafa Duran, Üniversiteli Yozgatlılar Derneği Başkanı Ömer Faruk Korkut katıldı.
Konfederasyon Genel Başkanı Mehmet Deniz, kuruluş çalışmalarını tamamladıktan sonra İstanbul ve Ankara’da toplantılar yaptıklarını, Yurt dışı temsilciliklerimizin ev sahipliğinde de toplantı düzenlediklerini bundan sonraki ilk toplantıyı da Yozgat’ta yapmayı planladıklarını sözlerine ekledi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.